Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LG afslører pris på G Watch R

LG afslører pris på G Watch R

Det første skud på en pris på LGs kommende LG G Watch R er ude, og det er fra officiel side

Der har været lidt kamp om at blive de første med et rundt smartwatch, og selvom Motorola var de første til at annoncere det, så bliver det altså LG med G Watch R, der er først fremme med det, og prisen mener LG selv skal ligge på 299 euro.

Det er LGs tyske afdeling, der har sat prisen på 299 euro, og det er selvfølgelig en vejledende pris, som forhandlerne selv kan lave nogle tilbud med, hvis de ønsker.

Læs også: LG først med Android Wear i Danmark

Prisen på 299 euro er også væsentligt mere end prisen på LGs eget LG G Watch, på trods af specifikationer der er tæt på at være identiske.

De 299 euro bliver direkte oversat til kroner godt 2200 i dansk valuta, men det er altså inden staten får reguleret prisen med sine skatter og afgifter.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

mathiasdk 29-08-2014 11:21:24

Det er godt nok en ringe artikkel, der udstiller at skribenten ikke har styr på fakta. Det kunne være en idé at have interesse for det felt man arbejder i, når man kun skriver om mobil nyheder?

"Der har været lidt kamp om at blive de første med et rundt smartwatch, og selvom Motorola var de første til at annoncere det, så bliver det altså LG med G Watch R, der er først fremme med det"

- Det er decideret forkert! Motorola var IKKE de første der annoncerede et runt smart watch, det er sjovt nok LG der er det. Motorola 360 har en flad bund, skærmen er altså ikke helt rund.

0 3
mathiasdk 29-08-2014 11:30:42

Såfremt i ikke mener med en rund skærm, men et rundt smartwatch er det stadigt Motorola der kom først..

2 1

Om brug af cookies