Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LG Arena får premiere hos 3

LG Arena får premiere hos 3

Topmodellen Arena med tre tommer touchscreen i ridsefrit glas kommer eksklusivt hos 3.

Flagskibsmobilen LG Arena lander helt eksklusivt hos 3's forretninger i morgen (fredag den 24/4).

- "Arena i sort forhandles eksklusivt hos os frem til midten af maj måned. Det er meget sandsynligt, at vi har eneret på denne farvevariant endnu længere", fortæller Stine Green Paulsen, kommunikationschef i 3, til Mobilsiden.dk.

LG Arena sælges med abonnementet Boost 399. Startprisen er 999 kroner plus en oprettelse på 199 kroner. Den samlede pris i bindingsperioden ender dermed på 3.592 kroner.

Om LG Arena

Multimedie er en vigtig del af Arena, og brugerne får da også et fem-megapixels kamera, Dolby-lydkvalitet og musik- og videoafspiller.

Arena har ligeledes A-GPS, trådløst netværk, Turbo 3G og meget mere.

Telefonen hedder også LG KM900 Arena, og vejer 105 gram. Målene er 105,9 x 55,3 x 12 mm. Touchskærmen på 3 tommer har desuden ridsefrit glas.

Læs også:
Video: Se topmobilen LG Arena
LG-topmodel med iPhone-inspireret brugerflade
Første indtryk: LG Arena og S-Class


LG KM900 Arena - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

adam 25-04-2009 01:20:00

GLEMTE AT NÆVNE AT JEG SELV KØBTE min egen arena idag hos 3, den er SUPPPPPER fed og det der nye brugerinterface er bare mega sprødt, total IPHONE KILLER...mmeeeega fed, jeg vil anbefale alle at gå ned og i det mindste prøve den i 3 butikkerne..den er super fed
http://arena.lgmobile.com/uk

0 0
adam 25-04-2009 01:17:31

Hej Christian
det er kun 3 af samtlige operatører der har den nu, har jeg fået bekræftet af en kilde hos 3. men de andre kommer med lidt senere. grunden til at telespecialisten har den er PARALLELIMPORT, det er der ingen der kan styre pga. fri markedsbevægelse og pga. at den allerede blev lanceret for 3 uger siden i europa.
men pas på med parallel import, købte selv sådan en tlf. men producenten dækker ikke i tilfælde af fejl og mangler og garantier. desuden hvis den kommer ude fra er det ikke sikkert den er testet til det danske netværk.
køb den ned hos 3 det er mere sikkert

0 0
Christian Pilgaard 24-04-2009 19:29:47

Hvis den kun sælges hos 3 hvordan kan det så være at telespecialisten har den til 3299 kr og en leveringsdato på 2-4 dage? Vil gerne have afvide om det er rigtigt, da jeg godt kunne finde på at købe en og jeg ikke vil gå forkert og komme til at vente i en måned..

MVH
Christian

0 0

Om brug af cookies