Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LG bekræfter: G3 kan overophede eller slukke i utide

LG bekræfter: G3 kan overophede eller slukke i utide

Visse G3’ere kan blive for varme eller slukke af sig selv. LG arbejder på et software-fix.

LG’s mest ambitiøse smartphone til dato, LG G3, har høstet mange roser på vejen, men brugere oplever at deres nyindkøbte G3’er kan drille til tider. Nogle enheder har vist sig at lide af overophedning og/eller slukning i utide. Et issue som LG Nordic nu anerkender til mobilsiden.dk.

I mobilsiden.dks anmeldelse blev det noteret, at G3 viste en tendens til at overophede under visse forhold.

LG G3 anmeldelse: Når skærmen tager over [TEST]

Susanne Persson, produktspecialist ved LG Nordic forsikrer at der er tale om en mindretal af brugerne der oplever problemer: ” Antallet af returneringer og supportsager er lavere end hos andre modeller. Men vores ingeniører er opmærksomme på problemet og de arbejder i døgndrift på opdateringer

Hjælpen er på vej

Oplever man, at ens G3 får hedeture er løsningen altså på vej. Susanne Persson pointerer, at der er tale om en software-relateret fejl og at kommende opdateringer vil løse problemet.

Sidste OTA-opdatering fra 25. juli skulle allerede indeholde et fix for nogle af brugerne. Næste opdatering forventes klar næste måned og vil også adressere software-fejlene.
Skulle man eje en uheldig enhed opfordrer Susanne Persson til at opsøge hjælp hos LGs kundeservice. Her vil teknikkere undersøge hvorvidt problemet er hardware eller software-relateret.

Har du oplevet problemer med din G3? Og har seneste software-opdatering hjulpet? Skriv om det her i kommentarfeltet nedenunder.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Sovsen 03-08-2014 15:27:54

Min slukker også i tide og utide. Mest om natten hvor den jo bare ligger.... Kan jo så ikke stole på den ?!?
Hvad er løsningen LG ???????

0 0
janbau 02-08-2014 09:38:10

Min har nogle gange været slukket når jeg skulle buge den hvilket har undret mig . En gang blev jeg nødt til at tage batteri ud for at kunne starte telefonen . Har ikke oplevet nedbrud efter overophedning endnu har kørt 3 D Mark test netop for at afprøve om nedbrud . Ellers en super fes telefon .

0 0
tw 31-07-2014 22:54:54

er glad for nu at jeg valgte en "one plus one" og ikke en LG G3 mobil efter min optimus 2X :)
one plus one spiller max

1 0
Andreas Birkjær 01-08-2014 07:08:45

Har du nogle problemer med at skærmen skulle have et gulligt skær nederst på en helt hvid baggrund? Skulle angiveligt være observeret på nogle modeller hvis den indeholdt noget lim som ikke var helt tør.

0 0
tw 01-08-2014 20:30:39

Jeg har godt hørt om problemet, men jeg kan ikke se noget gulligt skær på en hvid baggrund, så jeg har nok været en af de heldige. :)
dog har jeg læst mig frem til at det skulle være nemt at fixe ved at lægge mobilen under ultraviolet lys, hvis man modtager en med problemet

0 0
Andreas Birkjær 02-08-2014 10:07:53

Yes yes det har jeg også læst mig til - men det kunne jo være fordelagtigt hvis de samlede telefonerne ordentligt før de sendte dem ud til kunderne :) Jeg var bare nysgerrig, min OnePlus ligger og venter på jeg henter den, glæder mig til at se om jeg har problemet :)

0 0
31-07-2014 14:39:48

Var der nogen der sagde optimus 2X ;-)

3 2
Om brug af cookies