LG bryder opløsningsmuren

PPI er en målestok for hvor mange pixels man kan presse ind i en skærm per tomme og nu er LG kommet over magiske 500

LG bryder opløsningsmuren

LG G3 har floret i medierne et stykke tid hvor der løbende har været lækkede billeder, specifikationer og andre vigtige informationer.

Nu er der dog kommet endnu et skud bøssen for, at LG G3 kommer i det design vi allerede har vist, og med de specifikationer vi har skrevet. Argumentet kommer da LG har lanceret en telefon til japanske teleudbyder KDDI, og selvom smartphonen hedder Isai FL, så er der gode grunde til at forvente at Isai FL er næsten identisk med LG G3.

Sidste år lavede LG nemlig en smartphone med navnet Isai til netop KDDI og senere lancerede LG G2 og det viste sig at der Isai og G2 var næsten identisk.

LG Isai FL kommer med en 5,5” skærm med 1440×2560 opløsning og det giver vilde 538 pixel per inch (PPI). De nuværende topmodeller fra HTC, Samsung og Nokia ligger alle i 400 PPI området. HTC One har 441 PPI, Samsung Galaxy S5 har 431 PPI og den nye Nokia Lumia 930 har også 441 PPI.

Helt uden sammenligning er iPhone 5S der med en opløsning på 640 x 1136 og 4″ skærm må nøjes med 326 PPI.

Læs også: 4K til smartphones – Er det for meget?

Af andre Isai FL specifikationer kan nævnes LTE-A, 13 Megapixels kamera, 32GB kamera og SD kort udvidelsesmulighed, samt 3000 mAh batteri. Designet ligner Nexus 5, men med endnu mindre skærmkant. Bagsidens knapper er blevet redesignet fra LG G2, og samtidig har Isai FL en fingeraftrykslæser på bagsiden.

Hvad synes i om Isai FL, håber I LG G3 kommer til at se sådan ud?

lg isai FL g3