Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LG Chokolate - verdens anden mest unikke mobiltelefon

LG Chokolate - verdens anden mest unikke mobiltelefon

Her er listen over verdens 10 mest unikke mobiltelefoner. LG's flagskib Chokolate ender på en flot andenplads.

KDDI Penck
KDDI Penck

Det er thecellfreak.com, der har lavet en liste over de mest opsigtsvækkende og smukke mobiltelefoner i verden. De fleste af telefonerne findes kun i asiatiske lande som Japan og Korea, men enkelte modeller har vi også stiftet bekendtskab med i Norden.

1. pladsen - KDDI Penck

På en suveræn førsteplads finder vi en spændende model designet af Makoto Saito.
Telefonen ligner nærmest en eksklusiv østers, der kan klappes åben, når opkald eller SMS beskeder skal foretages.

Den yndefulde vinder fås i farverne hvid, sort og stål. Til gengæld er det kun japanerne, der har glæde af den smukke mobil.

2. pladsen - Chokolate
På andenpladsen finder vi et velkendt ansigt. Det er nemlig LG Chokolate, som ifølge websiden er anden mest flotte telefon.

Og det er da heller ikke ud af det blå, at der peges på Chokolate som verdens anden smukkeste telefon. Modellen har også vundet en designpris i Tyskland i år.

LG Chokolate
LG Chokolate

3. pladsen - Helio Kick Flip

På tredjepladsen finder vi endnu en, for os i Europa, ukendt telefon. Modellen ved navn Helio Kick Flip er en slags slider-telefon med afrundede hjørner.

Desuden er den meget lille med en fin skærm på 2.2 tommer. Af funktioner kan nævnes et to megapixel kamera og 3G.


4. pladsen - Black Diamond
Fjerdepladsen går til en rigtig luksustelefon. Modellen er ikke på markedet endnu, men den skulle komme i løbet af 2007.

Det er firmaet VIPN, der står bad den sorte diamant. På deres hjemmeside reklamerer de for en special-udgave af modellen med rigtige diamanter og titanium. Lige noget for designelskere – som vel og mærke har 300.000 dollars stående på kontoen til en mobiltelefon.

5. pladsen - KDDI Neon

KDDI Neon designet af Naoto Fukasawa løber med femtepladsen.

Telefonen har et meget særpræget, kantet og minimalistisk design. Den fås i tre farver – henholdsvis sort, blå og pink og byder blandt andet på musikafspiller og FM-radio.

Samsung
Samsung indtager sjettepladsen med modellen SGH-E870, som er en rigtig kvindetelefon. Modellen er med klap og er lidt aflang i sit udtryk.

Den kommer i tre forskellige tøsede pastelfarver – hvid, pink og blå.

6. pladsen - Samsung SGH-E870

Samsung indtager sjettepladsen med modellen SGH-E870, som er en rigtig kvindetelefon. Modellen er med klap og er lidt aflang i sit udtryk.

Den kommer i tre forskellige tøsede pastelfarver – hvid, pink og blå.

7. pladsen - O2 Ice

På syvendepladsen finder vi en meget enkel og stilfuld telefon kaldet O2 Ice. Der er tale om en designmodel med funktioner. Udover 3G kan nævnes et kamera på 1,3 megapixel, Mp3-afspillerog bluetooth.

8. pladsen - KDDI Talby

Marc Newson står bag ottendepladsen ved navn KDDI Talby.

Modellen er ikke ny. Første gang, den blev lanceret var I 2003, hvor den høstede en del anerkendelse for sit særprægede design.

På nuværende tidspunkt er modellen, som så mange andre, kun på det japanske marked. Her fås den i tre forskellige stærke farver, henholdsvis grøn, orange og sort.

9. pladsen - Samsung SGH-E900

Samsung snupper også niendepladsen med klassikeren E900, som blev præsenteret på CeBIT i Hannover i år.

Designmæssigt minder Samsung-modellen lidt om Chokolate. Men ifølge thecellfreak.com er der en vis niveauforskel, hvor Chokolate klart er den mest gennemførte. Alligevel ender Samsung E900 i top ti over verdens mest smukke mobiler, og det er vel ikke så ringe endda.

10. pladsen - Hitachi W42H

Rosinen I pølseenden har det meget japansk-klingende navn Hitachi W42H. Modellen er med klap og ser rigtig spændende ud i meget opsigtsvækkende farver.

W42H bliver solgt sammen med nogle forskellige accessories, der kan ændre på telefonens udseende, så den er tilpasset den stil, man har den pågældende dag.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies