Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LG: Der er IKKE 4G-mulighed i Google Nexus 4

LG: Der er IKKE 4G-mulighed i Google Nexus 4

Der er ingen 4G i Google Nexus 4 by LG sådan lyder det nu fra selskabet bag enheden, forklaringen ligger i processoren.

Google Nexus 4 by LG blev afsløret for en del uger siden, men skuffelsen for manglende 4G LTE har lige siden givet genlyd i stort set samtlige anmeldelser af enheden.

Google Nexus 4 by LG - først i Danmark. Testen er i gang

Men så dukkede der for nyligt en video op der vidste at Nexus 4 alligevel havde 4G og at man kunne slå det til via et simpelt ”hack”. Desværre er dette bare ikke korrekt ifølge en talsperson fra LG.

- Video: Se Google Nexus 4 by LG med 4G

Google Nexus 4 by LG er blevet udviklet med LG Optimus G som reference-enhed, en smartphone med 4G indbygget.

Forklaringen på den umiddelbare mulighed for 4G i Nexus 4 ligger i Qualcomm processoren, der er identisk i begge enheder.

- ”Modemmet (i Qualcomm processoren red.) indeholder 4G LTE muligheder, men er kun effektiv, når den kombineres med andre essentielle hardware-dele såsom en signalforstærker og filter. Nexus 4 kan derfor ikke opgraderes til 4G-LTE gennem en softwareopdatering.” Forklarer LG.

Kilde: Slashgear.com.

Læs også:
- Google Nexus 4 by LG klar til julehandlen i Danmark
-
LG: Google styrer softwaren 100 procent

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Thomas Larsen 26-11-2012 15:21:04

LG's udtalelse kom som respons på iFixit's teardown (og mediernes sensionalisme heraf).

Da det blev opdaget at der var en LTE chip i maskinen, gik mange nyhedsmedier igang med at skrive det som om at det var bare et spørgsmål om den rette firmware.

Alt i alt havde Brian Klug fra Anandtech allerede dækket emnet en uge før dette spetakel, hvor han fandt den fornødne hardware til band 1, 2 og 4.

Men kombineret med softaren virker den i praksis kun på Band 4.

Så ret generelt har LG ret at den ikke understøtter 4G, og de svarede i forhold til at folk begyndte at skrive at 4G var fuldt understøttet og bare en software patch væk, istedet for rent faktisk at sætte sig ind i tingene.

Band 4 er muligt fordi den har LTE hardware + Antenne til at modtage signalet, og antennen har den kun fordi den er delt med UMTS frekvenserne.

0 0

Om brug af cookies