Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LG Fireweb dukker op på CES

LG Fireweb dukker op på CES

LGs første telefon med Firefox OS er dukket op på CES, hvor Engadget har haft den i hånden.

LG Fireweb på CES
LG Fireweb på CES

LGs første mobiltelefon med Firefox OS er dukket op på CES messen. Telefonen er ingen nyhed i sig selv, den har været tilgængelig i Brasilien i et stykke tid nu og skulle lanceres i Europa i de kommende måneder, om det indebærer Danmark vides dog ikke.

Engadget har haft telefonen i hånden og virker ikke videre begejstret for hverken hardware eller software. De fortæller at det fire tommer display med en opløsning på 480x320 pixels er uinspirerende (144 PPI) og at 1 GHz processoren ikke er værd at skrive hjem og - og dog gør de det alligevel når fortæller at processoren gør et udmærket stykke arbejde i at køre de HTML5-baserede applikationer.

Det skal også siges at det ikke er meningen at Fireweb skal være en højdespringer indenfor specifikationer. Det faktum at der køres det HTML5-baserede styresystem Firefox OS er den egentlige nyhed.

Telefonen koster hvad der svarer til cirka 1.150,- kroner i Brasilien, hvilket sandsynligvis er lidt mere end den ville koste herhjemme, men det må tiden vise.

Kilde: Engadget

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies