LG fremviser smartphoneskærme med høj opløsning

Smartphones med ekstra høj skærmopløsning er noget vi vil se mere af hen over sommeren, og LG vil lege med

LG fremviser smartphoneskærme med høj opløsning

I smartphoneverdenen er der løbende nye trends som sætter dagsordenen, og en af dem, som nok vil være mest dominerende hen over sommeren, er skærme med ekstra høj opløsning. En opløsning på 1440×2560 er næste skridt fra 1080×1920, som topmodellerne har lige nu.

LG, der endnu mangler at lancere en forårsafløser til LG G2, har vist skærme med en opløsning på 1440×2560, også kaldet QHD. Skærmen er lidt speciel fordi den netop har fået norske NEMKOs certifikat på at det er 100% RGB reproduktionsstandard. Det skulle altså give korrekte farver og er dermed klar til masseproduktion, lige i tide til LG G3. Den testede QHD skærm er på 5.5”, hvilket svarer præcis til rygterne om LG G3.

Farver og opløsning er dog ikke alt, så LG siger at lysstyrken i skærmen er lige så høj, som de full HD skærme vi er vante til. Skærmen kræver i øvrigt kun 1,15mm ramme, så LG har mulighed for at lave med en smartphone med en smal ramme.

På computer og TV-siden er man i forvejen på vej mod endnu højere skærmopløsninger, men en TV kender mener, at næste skridt, 4K, er alt for stor en opløsning til smartphones, endda 10” tablets, da øjet simpelthen ikke kan se forskel ved normalt brug.

Sidste nye om historien

Her følger vi op med den seneste udvikling om temaet. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 6/5/2014 puplicerede vi en ny vinkel om temaet med et indlæg omkring Samsung Galaxy Camera 2 Anmeldelse: Smartphone eller kamera? [TEST]Klik her og læs historien.. Tjek også seneste nyt om temaet her..