Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LG G Flex 2 bliver præsenteret inden længe

LG G Flex 2 bliver præsenteret inden længe

CES2015: Den store elektronikkonference i Las Vegas bliver stedet, hvor LG viser efterfølgeren til G Flex frem

Ved CES i Las Vegas får vi LG G Flex 2 at se, det er så godt som sikkert og vist. Som regel plejer de store producenter at holde kortene så tæt ind til kroppen som muligt, men ikke LG i denne omgang - de teaser allerede voldsomt for telefonen

Plakaterne viser frasen 'redefining the curve' og en telefon, der tydeligt buer ligesom LG G Flex. Derudover så er der også i bunden af plakaten skrevet LG G Flex 2, for at fjerne den sidste rest af tvivl.

Læs også: LG dropper Pro-stormobiler

Selvom den vil blive vist frem på konferencen, så er detaljerne omkring telefonen noget mere flygtige. LG G Flex var en stor telefon, så det vil efterfølgeren givetvis også være. Derudover udmærkede LG G Flex sig altså ved at være designet til at kunne bøje og havde en selv-helende belægning på bagsiden.

På specifikationsfronten er der dog stadig ikke meget nyt, og det seneste er stadig, at skærmen vil være 'bedre end FullHD', som vi fik at vide for noget tid siden.

For nylig er en ny LG model dukket op på testsiden Geekbench med en Snapdragon 810-SoC. Den har modelnummeret LG-F510L, og der kan være tale om LG G Flex 2, men det er ikke sikkert.

Billede: The Verge
Billede: The Verge
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies