Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LG G Flex 2 - Dansk pris og tilgængelighed ude

LG G Flex 2 - Dansk pris og tilgængelighed ude

Så er det bekræftet: LG’s futuristiske topmobil, med bøjelig skærm, terminator-teknologi og påmonterede lasere, kommer til Danmark.

LG G Flex 2, er lidt af et prestigeprodukt for LG. Her får LG’s ingeniører lov til at proppe al den teknologi de kan mønstre i en mobiltelefon. Og nu har den altså kurs stik mod de danske telehylder.

I dag skriver LG Danmark i en pressemeddelelse at G Flex 2 vil lande i den danske handel fra april af. Den vejledende pris er fastsat til 4.699,- kroner.

Dermed bliver LG’s nye stjernemobil betragtelig billigere end forrige år, hvor G Flex debuterede til knap 6 tusinde kroner.

Læs også G Flex anmeldelsen: En mobil til entusiasten

Skabt til at imponere

Selvom LG skruer ned for prisen er ambitionerne med G Flex fortsat tårnhøje. Klapper du motorhjelmen op vil du møde en otte-kernet Snapdragon 810 processor – markedets pt. hurtigste.

Læs også: Samsung Galaxy Note 4 test: Bedre, men ikke større

Skærmen vil give et skarpt farverigt billede med sin Full HD opløsning og 5,5” storformat. Det vil desuden have et party-trick i ærmet med sine bøjelige figur, der retter sig selv ud, hvis du flekser med mobilen.

En anden imponator-funktion er det plastcoveret, der som en anden terminator-robot kan hele sig selv. Skulle du komme til at ridse bagsiden, vil en let kur med få sekunders lun håndvarme fjerne ridserne – forudsat at de ikke er for dybe.

De unikke features flankeres af et godt kamera på 13 megapixels, der via laserlys kan fokusere kvikt - selv i mørke omgivelser. Du får 2GB RAM og 16GB lagerplads med i købet, hvor de sidste kan udvides med op til 128GB micro-SD.

Batteriet har 3.000 mAh at give ud af, det samme om i LG’s G3. Antennen understøtter nu Cat.6 netværk.

Er du ivrig efter at få fingrene i G Flex 2 skal du være opmærksom på at den kun vil føres i begrænset antal hos Telia.

Du kan læse alt om LG’s fleks-mobil her eller se LG’s introduktionsvideo herunder.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Naggie21 20-02-2015 13:06:38

Bare ærgerligt, at alle de test jeg har set og læst hidtil siger, at der faktisk er et problem med Snapdragon 810 i den. Den hakker fordi den bliver for varm og CPU'en derfor sænker farten. Skal man spille, så er det vigtigt, at man lige åbner recent apps og lukker dem alle, ellers hakker spillet :S
Det er sgu lidt trist.

https://www.youtube.com/watch?v=dkwsPf6KvR0

3 0
Dan Molberg 21-02-2015 17:28:20

Ja, har også bestemt mig fra at holde mig helt væk fra 810, så det bliver nok kun til S6 af de flagskib der kommer her i starten af året jeg vil købe. Havde faktisk tænkt med at udskifte nogle af test mobilerne ud til nogle lidt nyere.

2 2
Naggie21 22-02-2015 16:52:16

Jeg har en 1+1, så jeg kan nu godt klare mig til efteråret, når de kommende topmodellen kommer.

1 0

Om brug af cookies