Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LG G Pro 2 er på vej

LG G Pro 2 er på vej

Trods mangel på specifikationer så bekræfter LG nu selv, at den kommende LG G Pro 2 vil være klar til februar.

Som nævnt tidligere, så er En række LG telefoner med KitKat muligvis på vej til MWC 2014. Heriblandt også nævnt en mulig efterfølger til Optimus G Pro.

LG har nu bekræftet, at der er en LG G Pro 2 på vej, og derudover afsløret, at enheden gøres klar til en februar-lancering, som formodentlig vil være på den kommende Mobile World Congress i Barcalona. Det skriver AndroidCommunity via LG.

Det forlyder desuden, at den nuværende G Pro vil være den sidste der bærer navnet “Optimus”, da efterfølgeren holder sig til LG G Pro 2. Der er desuden ingen bekræftede specifikationer på mobilen, men vi forventer at LG, som med Optimus G Pro, er klar med hardware der matcher tidens trend.

Det er derfor ikke utænkeligt, at LG G Pro 2 vil huse en 2K skærm på op til 6” med opløsning på 2560 x 1440 pixels. Derudover tyder rygter på 3 GB RAM og med understøttelse af en udvidet LTE standard (LTE-A). 

Det forventes naturligvis, at mobilen vil komme præinstalleret med Android 4.4 KitKat.

Siden nuværende Optimus G Pro aldrig har krydet den danske grænse, kan vi naturligvis heller ikke spå om dansk tilgængelighed for LG G Pro 2. Mobilsiden.dk følger dog sagen.

Kilde: AndroidCommunity via LG

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies