Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LG G Pro 2 får OIS+ og 4K video

LG G Pro 2 får OIS+ og 4K video

LG har nu selv bekræftet, at den kommende LG G Pro 2 får udvidet optisk billedstabillisering og mulighed for 4K videooptagelse.

Lækket billede af LGs kommende LG G Pro 2.
Lækket billede af LGs kommende LG G Pro 2.

Den koreanske tech-gigant LG har tidligere bekræftet, at LG G Pro 2 er på vej, og dermed også fastslået, at den ikke vil få betegnelsen “Optimus”, som forgængeren LG G Pro.

LG G Pro 2: Se de lækkede billeder her

Nu er LG klar til at fortælle lidt mere om LG G Pro 2, der får et 13 MP kamera med forbedret billedstabilisering (OIS+). Optikken er istand til at optage 4K-video i den vilde opløsning på 3840 x 2160 pixels. Det skriver LG via gsmarena.

Det frontvendte kamera er på 2.1 MP. LG G Pro 2 vil desuden kunne optage video i slow-motion og tage billeder i “burst-mode”. Sidstnævne funktion sikrer, at man kan tage mange billeder i sekundet f.eks til "action shots"(billeder i bevægelse). 

Ingen tvivl om, at der er en usædvanlig interessant mobil på vej fra LG, der tidligere af virksomheden er bekræftet klar til februar. Hvis mobilen præsenteres på Mobile World Congress-messen sidst på måneden, så er Mobilsiden.dk klar rapportere direkte fra Barcalona.

Link: LG via gsmarena

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

jec 04-02-2014 14:42:18

Desværre så kommer den sikkert også med få og langsomme Android opdateringer

0 0
Om brug af cookies