Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LG G Pro 2 lanceret med 4K videokamera

LG G Pro 2 lanceret med 4K videokamera

LG G Pro 2 er lanceret før Mobile World Congress og har blandt andet 4K videokamera
LG har i lidt tid fået en del omtale på grund af rygter og lækager der tydede på en efterfølger af LG G Pro. Rygterne sagde at G Pro 2 ville blive lanceret før Mobile World Congress i Barcelona her i slutningen af februar. LG kunne ikke snyde medierne og bekræftede derfor allerede i starten af februar at LG G Pro 2 ville få 4K kamera og OIS. Nu har LG så endnu engang givet ekstra informationer om G Pro 2.

LG G Pro 2 er 5,9 tommer, men LG har tydeligvis arbejdet på at gøre den så lille som muligt.
LG G Pro 2 er 5,9 tommer, men LG har tydeligvis arbejdet på at gøre den så lille som muligt.

Lad os bare hoppe ud i lækkerierne med det samme

LG G Pro 2 er en 5,9” skærm med opløsning på 1920x1080.

Kameraet er 13MPixel der har optisk billedestabilisering og kan filme i 120 billeder i sekundet til slowmotionvideoer eller udnytte 4K opløsningen på 3840x2160 til imponerende skarpe videoer. 2160p er altså noget større end de 1080p vi er vant til.

Sådanne film fylder selvsagt en del, men der er 16 eller 32GB hukommelse til at lagre på og er det ikke nok, så er der også SD kort mulighed.

Til at sætte skub i disse funktioner er LG G Pro 2 udstyret med 3GB ram, en Snapdragon 800 SoC der yder 2.26Ghz på fire kerner og suppleres af Adreno 330 grafikkort.

LG har også puttet LTE, Bluetooth 4.0 og NFC i slikskålen og nu vi er ved slik, så styres det hele af Android 4.4 KitKat og holder strøm med et 3200mAh batteri der kan fjernes hvis G Pro 2 mod forventning skulle gå kold.

Størrelsen på 157.9 x 81.9 x 8.3mm og 172g virker meget konkurrencedygtigt og er du til god lyd, så har G Pro 2 en 1W lydforstærkning, så du skal næppe frygte for lav lydvolume.

Interessant software

Som noget lidt specielt har LG også puttet ”Knock Code” i telefonen, der ganske simpelt låser telefonen op ved hjælp at en bestemt tryk kombination. Har du været i millitæret, vil du sikkert have prøvet ikke at blive lukket ind på officerenes kontor, med mindre det lød rigtigt, når du bankede på døren. Du kan altså lave tre små tryk på skærmen som starten på en melodi, og så låser LG G Pro 2 sig op.

Derudover har LG også udviklet noget de kalder ”Mini View”, som nedskalerer skærmen så den bliver til en 3,4” eller 4,7” skærm. Det gør G Pro 2 meget nemmere at bruge med en enkelt hånd, men så rejser det formentligt spørgsmålet om, hvorfor man så skal have en 5,9” skærm. 

Vi ved endnu ikke hvornår LG G Pr 2 bliver lanceret eller til hvilken pris, men mon ikke vi finder ud af det til MWC, og så skal vi nok vende tilbage hvis eller forhåbentlig når, vi får LG G Pro 2 til test.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jacob 14-02-2014 18:59:42

jeg syntes nu det er endnu værre de stadig insisterer på og lave dem i plastik. Det vil være så meget bedre med et alu chassis. Alle de andre mærker kan godt finde ud af. Tror det faktum gør folk køber et andet mærke. Ærgeligt for LG G2 er pt efter min mening den bedste telefon. Og fedeste.

0 0
Slaraffenland 14-02-2014 09:22:58

Det ligner en super interessant telefon... men for mig virker det lidt uhensigtsmæssigt at lancere den næsten samtidig med LG Flex. Det er som om, at der er ved at gå inflation i LG´s udbud af telefoner. (ligesom Samsung og HTC for ganske få år siden).

0 0
Peter W 13-02-2014 21:33:02

Er den helt seriøst uden S Pen? Jeg fatter ik LG ikke lige giver dem det sidste. De kunne seriøst skubbe så meget til samsung.

0 0
Morten Jensen 14-02-2014 11:47:14

Det ville da være yderst mærkværdigt, hvis LG solgte en telefon med en Samsung S Pen... Samsung ville sikkert være glade for det.
Men ja, med denne størrelse telefon kan det nok være relevant med en stylus pen. Måske LG tilbyder at man kan købe den ved siden af?
Personligt kunne jeg sagtens se denne telefon som min nye arbejdstelefon, men jeg er ret sikker på at jeg aldrig ville bruge en stylus til den. Så jeg synes det giver fint mening, at de ikke bundler en stylus sammen med telefonen.

0 0
Om brug af cookies