Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LG G Pro 2: Se de lækkede billeder her

LG G Pro 2: Se de lækkede billeder her

Billeder af den bekræftede flagsskibs-mobil fra LG dukker nu op på nettet forud for kommende lancering.

Tech-virksomheden LG, der for nyligt har bekræftet, at LG G Pro 2 er på vej, har også allerede afsløret, at den vil blive offentligt lanceret på den kommende Mobile World Congress i Barcalona. 

LG G Flex - første møde

Billeder af mobilen, som vi endnu mangler bekræftede specifikationer på, er nu dukket op på nettet. De beviser, at LG G Pro 2 vil få samme bag-monteret power- og volumeknapper, som vi kender det fra LG G2 og G Flex. Det skriver BGR.

Som før nævnt, så må vi stadig væbne os med tålmodighed på de manglende specifikationer. Dog tyder alle rygter på, at LG G Pro 2 vil få en 6” skærm, der drives af en Snapdragon 800 processor med 1GB RAM. 

Derudover vil den formodentlig understøtte en udvidet LTE(4G) standard og komme præinstalleret med søgegigantens nyeste Android skrud alá KitKat. Imens vi alle venter på den kommende MWC-messe, som Mobilsiden.dk naturligvis dækker fra Barcalona, så må vi tage os til takke med de lækkede billeder. 

Skal du have LG G Pro 2, eller er du mere til G Flex’s kurvede ydre?  

Kilde: BGR

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Michael Beuchert Nielsen 30-01-2014 12:29:53

Jeg synes at 1 GB RAM er for lidt?

1 1
Morten Jensen 30-01-2014 10:01:03

Hvis den kommer til salg hos Telenor Erhverv til en fornuftig pris, så kunne den fint være en kandidat til min nye arbejdstelefon. Min Galaxy S skal vist snart skiftes ud. :-)
Jeg har selv en LG G2 som privat telefon, og er fuldt ud tilfreds.

1 4
Om brug af cookies