LG G Watch, her er nye billeder og ny farve

LG G Watch har været i rygtemøllen en måned, men LG venter med lanceringen og frister i stedet med nye billeder.

LG G Watch, her er nye billeder og ny farve

LG G Watch forventes at komme før juni, og da der er lang tid til, frister LG i stedet med nogle billeder for at holde os opdateret på G urets udvikling.

Det ene billede viser dog meget fint at uret ikke kun kommer i sort, men også i guld eller champagne afhængig af øjet der ser. Prisen har ved en fremvisning været rygtet at skulle være £180, hvilket svarer til 1600 kroner. Derudover kan urets rem udskiftes, så man kan få uret i den stil man selv ønsker.

Derudover er LG stadig sparsom med oplysningerne, men ud fra billederne kan vi se, at uret er vandtæt, men i hvor høj grad og hvilken kvalificering, ved vi desværre ikke. Dog må vi håbe uret kan tåle hverdagens slid og måske også et bad.

LG G Watch blev præsenteret da Google viste deres “Android Wear” platform, som skal fremme smartwatches. Hvorvidt LG har fået lov til at modificere Android Wear ved vi ikke, men mon ikke Google vil lade producenterne eksperimentere og udvikle Android til smartwatches, lige som vi kender det fra Android til smartphones.

Hvad synes du bedst om? Det sorte eller hvid rem med guld/champagne farve?

Og tror du på en snarlig lancering med alle de billeder LG giver os nu?

lg g watch