Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LG G2 - det bliver prisen

LG G2 - det bliver prisen

NEW YORK: Prisen på LG G2 er i den lavere ende for en topmodel.

LG G2 (Foto: LG)
LG G2 (Foto: LG)

LG har siden lanceringen af Optimus G haft en aggressiv prisstrategi, hvilket har virket.

Teleselskaberne beretter at netop høje specifikationer og konkurrencedygtig pris, har været med til, igen at gøre kunderne interesserede i at se på en LG-telefon – selvom deres ry og omdømme de seneste par år, ikke har været for godt.

Som så mange andre mobilproducenter er også LG blevet tromlet ned af Samsungs Galaxy-tog. LG har aktuelt på verdensplan en markedsandel på 5.3 procent i andet kvartal 2013, viser tal fra Strategy Analytics.

Hverken teleoperatørerne i Danmark, eller LG, er meget for, sandsynligvis af konkurrencemæssige hensyn, at sige noget præcist om prisen. Der er brugt vendinger som ”under 4.000 kroner” eller ”vi fortæller mere om prisen op mod lanceringen”.

En række kontakter i markedet at vi har talt med, peger på, at den vejledende pris kommer til at ligge omkring 3.499 kroner, uden abonnement, for den version med 32 GB. Til sammenligning koster en Samsung Galaxy S4 med 16 GB hukommelse, ifølge Mobilpriser.dk, ned til cirka 4.000 kroner.

Udover at Telia, TDC og 3 sælger LG G2 melder Dansk Supermarked sig også positiv, og alt efter prisen, vil produktet også nå hylderne i Bilka.

LG G2 er på markedet i Danmark omkring begyndelsen af oktober.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

CJ 08-08-2013 16:19:26

599€ for 16 GB og 629€ for 32 GB. Til 3500 var den interessant. Til 4700 kr er den helt udenfor min interesse igen :-) Tilbage til at holde øje med Note 3 og Sony's Honami :-)

0 0
Troels 07-08-2013 18:48:14

Hmmm ... LG laver nogle fede telefoner men deres support er elendig ... Ventede i evigheder på at de fiksede softwaren i min Optimus og jeg nåede at skifte telefon til et andet mærke inden den kom ... De lovede også at der ville komme en ICS update til telefonen den kom heller ikke... Jeg véd ikke hvad der fik mig til at købe den Optimus, jeg havde en lignende oplevelse nogle år forinden med deres Viewty model.... Men de får mig ikke 3 gang ;)

0 0
Klaus som nok er fanboy 07-08-2013 20:11:42

Der var jeg tilbøjelig til at give dig ret. Havde også en 2x'er.
Men da jeg startede i nyt job og skulle have ny telefon, der var prisen på G'eren faktisk rigtig attraktiv.
Dog er Androidoversættelsen mildest talt HELT elendig, og det gør at den ikke er så intuitiv at finde rundt i, og at selv mere avancerede brugere kan have svært ved at finde løsning på enkle ting.
Men! Når det så er sagt, så kunne jeg sagtens finde på at hoppe med på en G2'er, hvis det lige passede ind i købsmønstret (hvad det ikke gør).

0 0

Om brug af cookies