LG G2 – det bliver prisen

NEW YORK: Prisen på LG G2 er i den lavere ende for en topmodel.

LG G2 – det bliver prisen

LG har siden lanceringen af Optimus G haft en aggressiv prisstrategi, hvilket har virket.

Teleselskaberne beretter at netop høje specifikationer og konkurrencedygtig pris, har været med til, igen at gøre kunderne interesserede i at se på en LG-telefon – selvom deres ry og omdømme de seneste par år, ikke har været for godt.

Som så mange andre mobilproducenter er også LG blevet tromlet ned af Samsungs Galaxy-tog. LG har aktuelt på verdensplan en markedsandel på 5.3 procent i andet kvartal 2013, viser tal fra Strategy Analytics.

Hverken teleoperatørerne i Danmark, eller LG, er meget for, sandsynligvis af konkurrencemæssige hensyn, at sige noget præcist om prisen. Der er brugt vendinger som ”under 4.000 kroner” eller ”vi fortæller mere om prisen op mod lanceringen”.

En række kontakter i markedet at vi har talt med, peger på, at den vejledende pris kommer til at ligge omkring 3.499 kroner, uden abonnement, for den version med 32 GB. Til sammenligning koster en Samsung Galaxy S4 med 16 GB hukommelse, ifølge Mobilpriser.dk, ned til cirka 4.000 kroner.

Udover at Telia, TDC og 3 sælger LG G2 melder Dansk Supermarked sig også positiv, og alt efter prisen, vil produktet også nå hylderne i Bilka.

LG G2 er på markedet i Danmark omkring begyndelsen af oktober.