Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LG G2 - flere lækkede billeder

LG G2 - flere lækkede billeder

Den kommende topmodel fra LG er lige på trapperne – du kan se flere lækkede billeder af LG G2.

Der er kryds i kalenderen onsdag den 7. august, hvor det forventes LG vil offentliggøre deres nyeste flagskibs-smartphone LG G2.

 - LG inviterer til New York-event den 7. august

Der har allerede været lækket både billeder og video af telefonen – og nu er endnu flere billeder lækket. Du kan se billeder af telefonens front, samt bagpå hvor også batteriet afsløres. Taler billedet sandt vil LG G2 komme med et 2.610 mAh batteri. Du kan se nærmere på Technologytell.com.

 - LG Optimus G2 – se de nyeste billeder

Enheden forventes at komme med en 5.2 tommer stor skærm med en 1920 x 1080 pixels opløsning og taler rygterne sandt vil den allerede komme i handlen den 20. august – om dette også gælder det danske marked fortæller rygterne dog intet om.

 - LG Optimus G2 i aktion på video – se den her

Vi ved dog mere om pris og tilgængelighed den 7. august når LG har offentliggjort LG G2.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jesper Søgaard 29-07-2013 08:37:07

Lækker telefon. Jeg har G'en nu og den er jeg rigtig glad for. Glas bagsiden kan de dog godt skille sig af med - jeg kan ikke tælle til hvor mange gange den er gledet af sofaen eller dynen fordi bagsiden er så glat.

Er lidt ked af at de har kopieret Samsungs design med de meget bløde hjørner. Dog skal de have ros for mængden af skærm på telefonen! Hvis prisen er lige så rimelig som på den nu værende G, skal jeg helt sikkert have den!

0 0

Om brug af cookies