Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LG G2 Mini - klar til Mobile World Congress

LG G2 Mini - klar til Mobile World Congress

LG teaser med billede af den kommende LG G2 Mini på deres Facebook-side, der desuden bekræfter lancering på kommende MWC-messe.

Mobilsiden har tidligere fortalt om En række LG telefoner med KitKat muligvis på vej til MWC 2014, og heriblandt også nævnt en berygtet LG G2 Mini. 

LG G Flex: Første indtryk (mobiltest)

Nu er ventetiden snart ovre, for LG har netop teaset for mobilen på deres Facebookside med både billede og teksten “Oplev MINI’en. Mobile World Congress. 2014-02-24”. Det skriver LG via TalkAndroid.

Desværre melder LG ikke selv om specifikationer på enheden, men ifølge rygterne så skal vi ikke forvente, at LG G2 Mini følger trenden med skrabede specifikationer, som vi har set på andre Mini-mobiler fra konkurrenter. 

Rygter har derimod tidligere peget i retning af, at LG G2 Mini vil få en 4.7” skærm, og være drevet af en Snapdragon 800 processor med 2GB RAM. Hvis det holder stik, så vil Sonys nye Z1 Compact formentlig kunne se frem til hård konkurrence om de kunder, der ønsker fede specifikationer i en lommevenlig størrelse. 

Og det kunne ville da være interessant, at se flere konkurrenter på det marked.

Link: LG via TalkAndroid.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Da Nizzel 14-02-2014 05:53:33

Lækkert =) Er super glad for min G2er. Men hvis jeg havde valget dengang, så var det blevet en mindre skærm.
Fedt at mini ikke behøves at betyde langsom mere.

0 0

Om brug af cookies