Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LG G2 - se LG fremvise telefonens hovedfunktioner

LG G2 - se LG fremvise telefonens hovedfunktioner

Video: Her er et officielt kig på nogle af funktionsnyhederne i LG G2. Se også et klip optaget i stratosfæren.

Når LG G2 lander i Danmark i starten af oktober, bliver der tale om en smartphone med en lang række spændende funktioner.

- G2 kommer til Danmark i den store udgave

Som altid er det utroligt spændende om alt det nye smarte, så også virker når telefonen kommer ud af laboratoriet, og i hænderne på almindelige forbrugere.

Herunder kan du se en officiel video fra LG, hvor nogle af nyhederne gennemgås. Bemærk, der er tale om polerede optagelser og ikke rigtige handson-klips.

- LG G2 oplader batteriet i rekordfart

LG har også haft sendt G2 op i stratosfæren for at teste billede-stabilisatoren og 1080p-HD-optagelse. Dette klip kan du også se herunder.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Søren 31-08-2013 15:48:37

er nok mest spændt på hvordan den perfomer, i forhold til galaxy s4. har en s3 nu. og er den mobil jeg har haft i længst tid. plejer at skifte efter ca. 6 mnd. s3 har jeg haft et år nu. Skriv din kommentar til artiklen her..

0 0
Simon Larsen 29-08-2013 19:42:27

Jeg synes faktisk at det virker som en meget spændende mobil, jeg glæder mig klart til at prøve den!

0 0
30-08-2013 13:10:08

Det er bestemt et meget interessant produkt. Desværre synes jeg bare deres software virker utrolig rodet... som om de vil lidt for meget på én gang. Samtidig er det heller ikke ligefrem designmæssigt pænt:-P Men telefonen og hardwaren er lækker... og man kan jo altid smide en anden launcher på, så man får noget der ligner stock Android.

0 0
Om brug af cookies