LG G3 optræder i nyt fotoshoot

Lækkede billeder af LG’s kommende flagskib afslører et spændende guld-design

LG G3 optræder i nyt fotoshoot

De første billeder af LG’s afslørede ikke meget af LG’s kommende stjernemobil. Nye billeder viser dog at LG vil forsøge sig med et ambitiøst design. Den rygtede, ultraskarpe skærm på 5,5 tommer vil indtage nærmest hele frontpartiet mens bagsiden får et vellykket metallisk look.

Se også: LG G2 – den hidtil mest gennemførte Android-smartphone


Som billederne antyder lover G3 en enestående skærmoplevelse. Væg-til-væg skærmen vil kunne bryste sig af en 2560×1440 opløsning, en hidtil uset opløsning i så små skærme. For at kunne rumme den ambitiøse skærm, er volumen og power-knapperne rykket til bagsiden, ligesom hos LG G2.

Bagsiden røber andre specielle features. Kameraet vil angiveligt have 13 megapixels, understøttet af en optisk billedestabilisering og dobbelt fotolys er også med til at sikre veleksponerede billeder, den anden port på bagsiden menes at huse en infrarød blaster, for at forbedre fokusering i svagt lys.

Selve materiale valget er endnu uvist, men det ligner utvivlsomt metal, eller i det mindste en god efterligning. LG G3 ventes at få premiere den 27. maj og komme i farverne hvid, sølv, guld og mørkegrå.