LG G3: overraskende nem at reparere

Mange er glade for LGs udvendige design, men også indmaden er ganske glimrende sat sammen ifølge selskab der lever af at reparere smarthones.

LG G3: overraskende nem at reparere

Det er en underlig fetish at tage en ny telefon blot for at skille den ad foran et kamera, men ikke desto mindre er det hvad folkene bag uBreakiFix gør. De specialiserer sig i at reparere smartphones og har i denne omgang haft LGs nyeste flagskib på operationsbordet.

Det viser sig at LG G3 er overraskende nem at åbne, når bagsiden er lirket af, holdes den sammen af 14 skruer, resten af komponenterne er tilsluttet et enkelt stort bundkort i modsætning til G2’eren som havde flere små hvilket ikke letter reparationsprocessen.

Til syvende og sidst får LG G3 en ganske hæderlig score på 8/10 hvor 10 betyder at den er umådelig let at reparere, og 1 betyder at man nok skal finde panodilerne frem når en enhed skal skilles ad.

Til sammenligning har de også haft HTC One M8 og Samsung Galaxy S5 under bearbejdelse, disse har fået henholdsvis 2 og 5 på selvsamme skala.

Der kan ses mange flere billeder af indmaden på uBreakiFix’ egen blog her.

Kilde: Phandroid