Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LG G4: læder-bagside er høj kvalitet og tager 12 uger at lave

LG G4: læder-bagside er høj kvalitet og tager 12 uger at lave

LG fortæller at deres eksklusive bagside til kommende topmodel G4 i læder tager 10 gange så lang tid at lave som en almindelig bagside.

Ideen med at lave en læder bagside til LG G4 stammer formentlig fra Moto X (2nd generation), LG at de er de første til at bruge lædermaterialer i en smartphone i Korea, hvad enten de har ret eller ej, så har selskabet gjort en ganske pæn indsats for at levere hvad de kalder en “fornuftig luksus.”

Det tager angiveligt 12 uger fra start til slut, at producere et bagcover i læder, det er ti gange mere tid, end man bruger på et normalt et af slagsen.

Det er lavet udelukkende fra det øverste lag af læderet og indeholder bittesmå porer som lader telefonen ånde. Slutresultatet skulle være en glat og blød overflade som skulle føles ulig enhver anden smartphone på markedet.

Om denne mulighed vil blive vel modtaget af kunder, og hvor meget ekstra man skal betale for det, må vi vente og se til telefonen lanceres på tirsdag, men skulle du vælge at hoppe på en læder bagside, så ved du i det mindste at det er kvalitet.

Kilde: Phandroid


Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies