Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LG G4-livestream: Sådan kan du følge med i eventen

LG G4-livestream: Sådan kan du følge med i eventen

LG's næste store sats, LG G4, præsenteres i dag klokken 17:00. Se her, hvordan du kan følge med i eventen direkte.

Når LG denne eftermiddag viser topmodellen, LG G4, frem for offentligheden, foregår det ikke kun et sted, men i hele 6 forskellige hovedstæder: Istanbul, London, New York, Paris, Seoul og Singapore.

Op til denne event er LG klar med en teaser på sin hjemmeside, der tæller ned til startskudet af denne. Der er også en YouTube-video, som inviterer til denne begivenhed.

Læs også: LG G4: Her er alt vi ved inden dagens event

Det fremgår endnu ikke af hjemmesiden, om der vil komme en YouTube-livestream frem i løbet af de næste timer eller om det først sker ved begyndelsen af eventen. Der kan også opstå den situation, at LG i stedet afslører alt på teaser-hjemmesiden så snart eventen begynder.

Ifølge cnet.com har siden eksklusiv ret til at livestreame eventen i aften fra New York. Det vil i så fald blive med kommentatorer oven på videoen fra siden. Det er endnu uklart, om det kun er cnet, der livestreamer eventen eller om LG offentliggør en officiel af slagsen.

Læs også: Forhandlere giver bedre indsigt i LG G4's priser

Mobilsiden vil holde et vågent øje med en mulig officiel livestream fra LG selv, som i så fald vil være online på YouTube lige som sidste års livestream af LG G3.

Til eventen i London er Mobilsiden også til stede, hvor vi efterfølgende vil bringe alt nyt fra den sydkoreanske gigant.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies