Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LG G4: Se demonstration af QuickCircle cover (video)

LG G4: Se demonstration af QuickCircle cover (video)

LGs QuickCircle cover er en af de ganske fikse ideer, derfor kan de også fås til LG G4, se en demonstration her.

Hvis man allerede har besluttet sig til at man skal have en LG G4 på baggrund af de mange informationer der er kommet både før og siden lanceringen, så skal man ikke snydes for muligheden for et QuickCircle cover.

Læs også: LG præsenterer første spil til deres QuickCircle cover

LGs QuickCircke cover har vist sig at være en ganske fin ide, de har et lille rundt display på fronten på størrelse med et smartwatch, hvor man kan få en lang række informationer uden man behøver at åbne sit cover. Ydermere kan man styre en række applikationer som musikafspilning, kamera, beskeder med videre - uden man behøver åbne coveret, man kan sågar få små spil der er lavet specielt til det lille vindue.

Læs også: LG sigter efter 12 millioner solgte G4 enheder

Skærmen inde bagved coveret, er designet til kun at lyse det lille område op når coveret er i brug, så man kan derfor også spare gevaldigt på strømmen.

De kan fås i en række farver, guld, sølv, lyseblå, mørkegrå, pink og brun som alle har en slags diamant-mønster og er udformet i hårdt plast. Der er også en QuickCircle Pop udgave som har samme funktion, men lavet ud af noget skinnende læderagtigt materiale.

Kilde: Phandroid


Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies