Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LG G4's pris lander mellem Galaxy S6 og S6 Edge

LG G4's pris lander mellem Galaxy S6 og S6 Edge

Når LG G4 lander i butikshylderne, bliver det med en pris, der ligger mellem prisen på Samsung Galaxy S6 og S6 Edge.

LG G4-topmodellen nærmer sig sin ankomst, og selv om de fleste detaljer for længst er lækket i store mængder, mangler de endelige oplysninger om prisen fortsat.

Flere oplysninger fra avisen ETNews peger dog i en klar retning af, hvilket prisleje, LG G4 vil ligge i.

Det koreanske teleselskab, SK Telecom, har nemlig LG G4 åben for forudbestillinger på sin hjemmeside, hvor der fremgår en pris på $825 svarende til 5.714 kroner.

Læs også: LG viser brugerfladen i LG G4 frem på video

Denne pris skal ses i forhold til de udenlandske priser for Samsung Galaxy S6 med 32 GB lagerplads, der ligger på $795 eller 5.500 kroner, mens prisen på Galaxy S6 Edge med 32 GB lagerplads er $908 eller 6.300 kroner.

Da disse ligger ganske tæt på de danske vejledende udsalgspriser for Samsung Galaxy S6 og S6 Edge, kan den koreanske pris for LG G4 på de 5.714 kroner sagtens svare til, hvad du kan forvente at skulle betale her i Danmark.

Bliver en konkurrent til Galaxy S6 Edge

En ansat hos LG har over for avisen kommenteret på den pris, som SK Telecom tidligt ligger ud med og fortæller: ”Priserne er endnu ikke bekræftet, men vil ligge i dette område. Målet for sammenligning er Samsung Galaxy S6 Edge, fordi det bedste kamera, naturlig læder og så videre er brugt.”

Læs også: Ups, massivt læk af LG G4 billeder af LG Korea

Præsentationen af LG G4, og ikke mindst den endelige pris, finder sted tirsdag den 28. april, hvor Mobilsiden.dk er til stede for at dække begivenheden.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies