LG G7 ThinQ bliver præsenteret i starten af maj

Den 2. maj bliver dagen for præsentationen af LG G7, med det lidt underlige efternavn ThinQ.

LG G7 ThinQ bliver præsenteret i starten af maj

LG inviterer nu officielt til et event i New York og et i Seoul, hvor de vil præsentere deres kommende telefon LG G7 ThinQ. Den springer på vognen med et skærmhak, som Huawei P20 Pro og OnePlus 6. Modsat seneste modeller i G-Serien fra LG, så får denne efternavnet ThinQ. Det leder tankerne hen på kunstig intelligens, som er det nye store i mobilverdenen lige nu, og som vi først så i Huawei P20 Pro. LG’s administrerende direktør siger således:

“Since smart phones have focused on filling new functions and more functions so far, it is time for us to find solutions to how convenient customers actually use them. We will show the convenience that we have not seen until now by concentrating the accumulated AI technology.”

ThinkQ er blevet brugt af LG tidligere i andre typer produkter, men det er første gang vi ser det brugt til en mobiltelefon. Rygterne siger at telefonen vil have en fysisk knap, som hurtig adgang til telefonens AI tjenester. LG G7 skulle efter sigende være udstyret med Snapdragon 845

Temaet er ikke slut

Vi følger op med den seneste udvikling i sagen. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 9/4/2018 fik historien nyt liv med en artikel omkring temaet Huawei P20 Pro – Skyder med skarpt [TEST] – Den næste artikel om emnet finder du her. Se også de seneste nyheder om emnet her.