Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LG G8 får vibrerende skærm som højtaler

LG G8 får vibrerende skærm som højtaler

Det kommende flagskib fra LG får vibrerende OLED-skærm som højtaler. Derudover vil telefonen også have jackstick og LG's Boombox-funktion.

Foto: LG

Inden den officielle annoncering af LG's kommende flagskib, LG G8 ThinQ, er LG selv kommet med et par informationer om telefonen. For os der altid ønsker os, at telefonerne indeholder et jackstik, er der gode nyheder.

Læs også: LG klar med teaser forud for MWC 2019

LG har bekræftet at G8 kommer til at indeholde deres quad-DAC, som også er brugt i tidligere flagskib. Det betyder at LG G8 ThinQ kommer med jackstik. Derudover forsøger LG sig med en række andre funktioner, der skal give en bedre lydoplevelse for brugeren.

I videoen herover, kan du se YouTube-kanalen, Science and Knowledge, give deres bud på, hvordan det kommende flagskib fra LG kommer til at tage sig ud.

En ny funktion i LG G8 er faktisk noget, LG har brugt i nogle af deres TV-skærme. Telefonen har nemlig fået LG's "Crystal Sound OLED". Det betyder at hele displayet vibrerer for at fungere som en højtaler. Det betyder også, at LG G8 bliver den første telefon i G-serien, der ikke gør brug af et LCD-panel. I bunden af telefonen har LG valgt at placere en separat højtaler til for eksempel opkald. Samtidig kan den højtaler parres med toppen af skærmen, for at give 2-kanals stereolyd.

Læs også: LG G8 får måske ekstra skærm der kan påsættes

Som nævnt vender LG's quad-DAC tilbage, hvilket betyder jackstik til hovedtelefoner. Også den såkaldte "Boombox Speaker"-funktion bliver en del af G8. Boombox gør at telefonens højtalere får en dybere lyd med mere bas, når telefonen placeres på en fast overflade, eksempelvis et bord.

LG G8 ThinQ forventes at blive endeligt annonceret i næste uge, lige op til MWC 2019, ligesom en lang række flagskibe fra blandt andet Nokia og Samsung.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies