Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LG giver en ny skærm, hvis du er ekstra uheldig

LG giver en ny skærm, hvis du er ekstra uheldig

Har du fået repareret skærmen en gang hos LG, så bliver du ikke så ked af det, hvis det sker igen - LG skifter kvit og frit

Et nyt initiativ fra LG gør, at det ikke er så slemt, hvis man er ekstra fummelfingret. Der er tale om et nyt servicekoncept, som har fået navnet 1xtra, og som i praksis betyder, at anden gang skærmen skal udskiftes, er det på LGs regning.

Det kræver dog, at det er LG, der har repareret telefonen, men på den måde er man også garanteret originale LG-dele, der med garanti passer til ens telefon.

Læs også: LG dropper Pro-stormobiler

Prisen for den første reparation er 2000 kroner - uanset model - og med i den pris er altså også den anden skærmudskiftning, hvis den går i stykker inden for garantiperioden.

”Hos LG har vi en målsætning om at yde markedets bedste service med hensyn til forbrugerelektronik og så vidt muligt gøre kontakten med vores kundeservice til en positiv oplevelse,” siger Isa Tirpan, nordisk servicedirektør i LG Electronics, i en pressemeddelelse.

Læs også: LG arbejder på Surface-konkurrent

Med dette initiativ går LG et lille skridt i retningen af Kazam, som giver et års skærmgaranti som en del af det at købe en telefon hos firmaet.

Har man ikke en LG-telefon, eller ønsker man bare ikke at benytte sig af denne mulighed, så kan man med fordel kigge forbi mobilpriser.dk, hvor man også kan finde en lokal reparatør og sammenligne reparationspriser.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Dan Molberg 14-12-2014 15:55:48

Syntes det er en lidt underlig model, en gang kan være et uheld, men når man igen og igen ødelægger sin skærm er det jo ikke uheld mere.

Så måske de burde gøre som andre gør, første gang billig, anden gang fuld pris.

2 0
Steffen M 19-12-2014 23:03:29

Nogle mennesker er meget uheldige... andre vil måske sige: klodsede ;-)

0 0
Da Nizzel 12-12-2014 17:54:14

Det er en meget fin service for folk der ikke selv har mod på at skifte skærmen. Men for 2.000kr kan man også få en del skærme, muligvis ikke helt originale.
http://www.aliexpress.com/item/For-LG-Optimus-G2-D802-lcd-display-touch-screen-digitizer-tools-full-assembly-free-shipping-black/2015466415.html

5 0
Steffen M 12-12-2014 14:35:30

Det ville blive dyrt for Apple hvis de skulle gøre det samme :D
Jeg kender iPhone ejere som har fået skiftet skærm både to og tre gange eller flere -og på 4S'eren også bagsideglasset.
Men, det må så siges at med en pris på 2000 som LG tager, burde der kunne blive til et par udskiftninger eller tre... ;)

2 0

Om brug af cookies