Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LG har desperat brug for et hit

LG har desperat brug for et hit

LG er langt fra målsætningen om at være den næststørste producent af telefoner. Der er brug for en telefon der er et ubetinget hit, mener analytikerne.

I januar 2010 satte LG sig det mål, at blive verdens næststørste mobilproducent i 2012.

Men der er rigtig langt til det mål, viser nye tal fra analysefirmaet Strategy Analytics. LG sidder blot på 5,4 procent af det globale mobilsalg i tredje kvartal af 2010, hvilket lander LG på en tredjeplads. Og der er langt op til andenpladsen, hvor Samsung sælger cirka fire gange så mange mobiler som LG.

Endnu værre ser det ud, når det kommer til smartphone-markedet. Her er LG helt nede på en femteplads. Her er de tre største producenter Samsung, Apple og Nokia.

Den alvorlige situation understeges af, at LG i sidste uge var ude og udstede aktier for knap fem milliarder kroner for at indhente kapital – aktiemarkedet kvitterede med et fald på 14 procent på LG aktien.

Og analytikerne mener nu at LGs bedste bud er at lave en smartphone, der er et ubetinget hit.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Rene 13-11-2011 23:47:37

Har en 2X og vil gerne advare folk imod at købe LG Det er som at blive taget bag i.

Kort sagt hold jer væk fra LG!!!

0 0
renisse 11-11-2011 08:57:49

Det var deres chance. jeg Købte glad en 2x i marts. Har aldrig været så skuffet, den hakkede og genstartede konstant. I min naive tro ventede jeg på den lovede opdatering....forgæves. Da den så endelig kom her til november crashede telefonen totalt under opdatering, og er nu til rep.

Resultatet heraf er at jeg nu sidder med den nye iPhone 4S

Er du gal mand den er bare kvantespring foran LG, hvis LG fik fra nu af og til evighed, ville de ikke nå IP4s til sokkeholderne.

Man kender ikke fremtiden, men en ting er dog sikker for mit vedkommende, aldrig aldrig mere LG, om så det var gratis.

0 0
Rallerbabz 10-11-2011 21:17:42

Jeg vil umiddelbart mene at LG Optimus 2x var deres chance, og deres "ubetinget hit" men wow hvor fik de da smadret det godt og grundigt til jorden.

Aldrig mere LG, det er blevet til et princip.

0 0
Villiam 10-11-2011 18:51:33

hvis de koncentrerede sig mere om at holde deres software up to date, så tror jeg på at de ville komme stærkt igen. lg har den samme svaghed som nokia, nemlig mangel på ordentlig software. godt nok er lg på android :) men forældede versioner :s

0 0
Robert 10-11-2011 17:17:23

Sidder og gnækker lidt i skægget over at det går dem så skidt, de kære LG. For det er jo ligemeget om de laver en ubetinget hit telefon når der ikke bliver ydet noget support på deres produkter.

0 0

Om brug af cookies