Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LG har offentliggjort topmodellen G7 ThinQ

LG har offentliggjort topmodellen G7 ThinQ

LG er klar til at konkurrere med de store drenge på markedet. G7 ThinQ er endelig blevet offentliggjort, og LG tror på, at de kan give giganterne modstand.

Foto: LG

LG har nu præsenteret den nye topmodel: G7 ThinQ, som skal tage konkurrencen op med forårets øvrige topmodeller.

Lad os starte med fronten. Den måske mest iøjenfaldene tilføjelse er den omdiskuterede udskæring i toppen af skærmen. LG har besluttet sig for at hoppe med på vognen med en ny 6,1" 3.120 x 1.440 pixel skærm.  Det er en videreudvikling af Full Vision-panelet - nu med en endnu tyndere ramme.

Selvom LG sætter sin lid til LCD-teknologien frem for OLED, bruger det nye M+-panel et RGBW-arrangement. Den ekstra pixel skal forbedre kontrasten og hjælpe med at levere de lovede 1000 nits i lysstyrke. Skærmen er HDR 10-kompatibel og beskyttet af Gorilla Glass 5.

LG G7 kommer med den omdiskuterede skærmudskæring.
LG G7 kommer med den omdiskuterede skærmudskæring.
Foto: gsmarena.com

Har det omdiskuterede hak i skærmen

I forhold til selve udskæringen af skærmen insisterer LG på, at det er en "ny sekundær skærm". LG har før brugt sekundære skærme i deres V-serie, men er sidenhen skiftet til det konventionelle OLED-panel i deres phablets.

Udover skærmudskæringen har LG G7 også tilføjet en ekstra hardwareknap. LG har valgt at bruge Google Assistent, hvilket gør det til den første Google Assistent-knap på en smartphone.

Apropos hardware så holder LG G7 fast i tilgangen med dobbeltglas i form af Gorilla Glass 5 på begge sider. Mellem de to sider er der en aluminiumsramme, som er væsentligt tyndere end den, der sidder på LG G6. Hele konstruktionen er IP68-certificeret og MIL-STD-810G-kompatibel. Det vil sige, at telefonen er bygget efter amerikansk militærs standard.

G7 ThinQ set fra begge sider.
G7 ThinQ set fra begge sider.

Telefonen understøtter trådløs opladning og kan selvfølgelig lades via USB-C. Det indbyggede batteri er på 3.000 mAh, hvilket er på niveau med Samsung Galaxy S9. Som industristandarden foreskriver, det understøtter telefonen lynopladning, og den indbyggede Qnovo-batteriteknologi skulle hjælpe med til at forlænge batteriets levetid.

Andre nævneværdige specifikationer inkluderer en Snapdragon 845-chipset, 6 GB RAM og 128 GB internt lagerplads. Sidstnævnte kan udvides med microSD. Topmodellens chipset tilbyder også den højeste standard af forbindelsesmuligheder, hvilket inkluderer LTE-A, 3CA, 1 Gbps/150 Mbit/s Wi-Fi a/b/g/n/ac, GPS, Bluetooth 5,0 og dual-SIM.

Læs også: LG's direktør: Sådan vil vi genvinde kundernes tillid

Den nye topmodel fra LG er netop blevet offentliggjort.
Den nye topmodel fra LG er netop blevet offentliggjort.

På kamerafronten holder LG sig til det de kender. Der er et par 16 MP linser, en med 71 graders synsfelt, den anden med et super bredt 107 graders synsfelt. Det primære kamera har en f/1.6 linse samt optisk billedstabilisering, phase detection og laser autofokus. Vidvinkellinsen bruger en mere dæmpet f/1.9 linse uden OIS og med fast fokus.
På fronten sidder der en 8MP, f/1.9, 90 graders linse.

LG har også haft fokus på lyden i G7 ThinQ. Den har et stereohøjtaler-setup med DTS-X, som kan simulere 7.1 surround, hvilket ikke findes i andre smartphones. Man har også beholdt det vigtige 3,5mm jackstik, som er forbundet til en Hi-Fi Quad DAC, så man får den bedste lydkvalitet på farten.

I forhold til lydoptagelse har LG indbygget et par mikrofoner, som skulle kunne opfange lyd i en radius af 5 meter. Den ekstra rækkevidde skulle komme Google Assistent til gode.

Her ses de farver, som LG G7 ThinQ kommer i.
Her ses de farver, som LG G7 ThinQ kommer i.
Foto: bgr.com

Læs også: Google og LG vil demonstrere vild 5K-skærm til VR-headsets

LG G7 ThinQ kommer med Oreo og LG's "AI Pack 2.0". LG har desuden sagt, at man vil udsende en opdatering til Android P, så snart Google lancerer den enelige version.

Farvevalg inkluderer New Platiunum Grey, New Aurora Black, New Moroccan Blue og Raspberry Red. Pris og lancering er endnu ikke offentliggjort.

OPDATERING:
LG's PR bureau udtaler følgende:
"Vi har ikke hørt noget fra LG. Vi ved, at den kommer til Sverige, Norge og Finland."

Så der er altså endnu ingen information om hvorvidt LG G7 ThinQ kommer til Danmark.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies