Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LG kan tage pixels et skridt videre med G4

LG kan tage pixels et skridt videre med G4

Selvom LG G3 var den første bredt tilgængelige telefon med QHD, så vil koreanerne ikke hvile på laurbærene

FullHD var lidt en magisk grænse, da man kom over de 1080p, men sidste år fik vi en række telefoner med endnu højere opløsning. LG G3 var en af de første, og LG kan igen være foregangsmænd, når næste skridt skal tages med LG G4.

En såkaldt 'user agent profile', der giver udviklere data at lave apps ud fra er dukket op med modelnummeret LG VS999, og den har en skærm med en opløsning på 1620x2880 pixels.

Læs også: LG G4 læk: 16 megapixel kamera og Snapdragon 810 (rygte)

LG G3 til amerikanske Verizons netværk har modelnummeret LG VS985, og derfor spekuleres der i, om det ikke er efterfølgeren LG G4, der er tale om her - såfremt det altså er en valid kilde.

Der er ingen oplysninger om størrelsen på skærmen, men hvis den bliver på 5,5” ligesom LG G3, så vil pixeltætheden nå op på 600ppi - mest i hele verden.

Læs også: LG vil eksperimentere med G4

Tidligere har vi hørt, at LG ville eksperimentere med LG G4 for at være på forkant med udviklingen og skille sig ud, hvilket man må sige, at LG vil gøre med sådan en skærm.

En skærm med så høj opløsning vil utvivlsom genstarte debatten om, hvornår firmaer tager pixeltæthed for langt ud - en diskussion der allerede har været oppe og vende flere gange.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Da Nizzel 30-01-2015 19:23:02

Debatten som "Chefen for Huawei, Richard Yu, har tidligere kritiseret konkurrenterne Xiaomi for at udstyre deres nyeste med en QHD skærm. Han anser det for spild af batteri, da det menneskelige øje ikke kan se tydelig forskel i skærme på telefoners størrelse, og derfor får Huawei P8 ikke en QHD-skærm"

4 0
TF 31-01-2015 02:15:15

Hvor er det bare dejligt at der er nogen producenter der ikke fokusere på at lave ting der bare ser godt ud på papir men reelt ikke kan bruges til en s...

2 4
Da Nizzel 31-01-2015 10:25:09

Jeg kunne ikke være mere enig. Er ret ligeglad med hvor meget skærmens opløsning går ud over det som øjet kan opfange. Men når alle producenter bruger den samme processor og samme kamera, så er der ikke meget mere end skærmen og designet tilbage at skille sig ud fra flokken på.
LG G3 var en super lækker telefon, så glæder mig nu til at se hvad LG kan diske op med i G4'eren =)

3 0

Om brug af cookies