LG kan tage pixels et skridt videre med G4

Selvom LG G3 var den første bredt tilgængelige telefon med QHD, så vil koreanerne ikke hvile på laurbærene

LG kan tage pixels et skridt videre med G4

FullHD var lidt en magisk grænse, da man kom over de 1080p, men sidste år fik vi en række telefoner med endnu højere opløsning. LG G3 var en af de første, og LG kan igen være foregangsmænd, når næste skridt skal tages med LG G4.

En såkaldt ‘user agent profile’, der giver udviklere data at lave apps ud fra er dukket op med modelnummeret LG VS999, og den har en skærm med en opløsning på 1620×2880 pixels.

Læs også: LG G4 læk: 16 megapixel kamera og Snapdragon 810 (rygte)

LG G3 til amerikanske Verizons netværk har modelnummeret LG VS985, og derfor spekuleres der i, om det ikke er efterfølgeren LG G4, der er tale om her – såfremt det altså er en valid kilde.

Der er ingen oplysninger om størrelsen på skærmen, men hvis den bliver på 5,5” ligesom LG G3, så vil pixeltætheden nå op på 600ppi – mest i hele verden.

Læs også: LG vil eksperimentere med G4

Tidligere har vi hørt, at LG ville eksperimentere med LG G4 for at være på forkant med udviklingen og skille sig ud, hvilket man må sige, at LG vil gøre med sådan en skærm.

En skærm med så høj opløsning vil utvivlsom genstarte debatten om, hvornår firmaer tager pixeltæthed for langt ud – en diskussion der allerede har været oppe og vende flere gange.