Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LG KC910 Renoir - 8 megapixels topmodel

LG KC910 Renoir - 8 megapixels topmodel

I slutningen af året sætter LG kamerakonkurrenterne til vægs, når touchskærms-telefonen Renoir med 8 megapixels kommer i butikkerne.

Alt hvad moderne teknologier kan byde på er, at finde i den kommende topmodel KC910 Renoir, annoncerer LG. Allerede i sidste uge kunne Mobilsiden.dk, som det første medie præsentere bekræftede oplysninger om den nye model.

Kameraet er helt vildt! Intet mindre end 8 megapixels med rigtig Xenon blitz, ansigtsgenkendelse og Schneider-Kreuznach optik, gør LG Renoir til markedets bedste kameratelefon - målt i pixels, men det er endnu for tidligt, at sige om Renoir også tager markedets bedste mobilbilleder.

Produktet betjenes udelukkende ved touch og den indbyggede grafikaccelerator skulle gøre brugerinterfacet præcist og lynhurtigt. Den store tre tommer skærm har desuden ridsefrit glas.

På specifikationslisten finder vi også trådløst netværk, Bluetooth, A-GPS med geotagging af fotos, accelerometer, tv-out og Turbo 3G.

Som storebroderen Viewty kan KC910 optage video med både 30 og 120 fps. Sidstnævnte giver mulighed for seje slowmotion optagelser. Afspilning af Xvid og DivX video og Dolby lyd er også understøttet.

LG KC910 Renior er i øvrigt kun 14 mm tyk.

Prisen ventes at starte lige omkring 4.000 kroner uden abonnement, og LG Renoir kommer i butikkerne senere på efteråret.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies