Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LG klar med MeeGo-prototyper

LG klar med MeeGo-prototyper

Nokia har opgivet MeeGo, men om en måned vil LG fremvise MeeGo-platformen i deres egne prototyper.

Tidligere på ugen aflivede Nokia definitivt deres engagement i MeeGo-platformen. Men MeeGo er ikke helt død. Tidligere har rygter nævnt, at LG kunne være interesseret i platformen, og det er nu bekræftet.

Til næste måneds MeeGo-konference i San Francisco vil LG præsentere prototyper med platformen, samt demonstrere hvordan LG kan bruge MeeGo i deres smartphones og tablets.

Prototyperne er endda så langt fremme, at de vil blive demonstreret til konferencen. 

Flere medier forventer desuden, at LG vil bruge lejligheden til, at præsentere mere konkrete planer for MeeGo.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

David 30-04-2011 23:37:28

Nokia må have brugt en masse udviklingstimer i Meego som de så bare smider ud. Nokia har også bidraget stort til Android, som de så ikke vil bruge. Det er totalt amatøragtigt.

0 0
BluezCat 01-05-2011 12:16:50

Det sørgelige er, at den finske kæmpe, med så meget kompetence indenfor sit fag, er efterhånden kommet godt derudaf på et skrå-plan.

Har før i tiden været en del mere til Nokia, Lige siden Nokia 7110, men nuværende (manglende) udvikling ærgrer mig vitterlig.

Jeg havde set MEGET frem til den, der skulle være N900´s efterfølger, Nokia N950 der virkelig så ud til at blive en spændende model, men for tiden, skal man tilsyneladende ikke have for høje forhåbninger, hvad angår Nokia.

0 0

Om brug af cookies