LG klar med ny Optimus L-serie

Optimus L er en serie af tre nye Android-baserede smartphones fra LG.

LG klar med ny Optimus L-serie

Under Mobile World Congress har LG også fundet plads til andet end topmodellerne Prada 3.0, 4X HD og 3D Max. Optimus L-serien byder således på tre nye Android-smartphones i den mere prisvenlige ende af skalaen.

Optimus L3, L5 og L7 hedder de tre nye modeller, som alle henvender sig til det europæiske marked.

LG satser på at L3 vil starte med en pris på under 1.000 kroner uden abonnement, og for det får brugeren Android 2.3, 3,2″ skærm, to megapixels kamera – men hverken 3G eller 4G. L3 vil allerede komme på markedet i marts.

L5 er mellemløsningen i L-serien, hvor man får 4″ skærm, Android 4.0, NFC, fem megapixels kamera, 800MHz processor, 3G, samt en forventet pris på under 1.500 kroner. Den vil udkomme i maj.

Med 4,3″ skærm af typen Nova+, 1GHz processor og Android 4.0 er L7 topmodellen i serien. Prisen er stadig uvidst, men også her får man 3G og fem megapixels kamera. L7 kan forventes på markedet til april.

LG kan ikke bekræfte at L-serien vil komme til Danmark, da man endnu ikke har aftaler med nogle teleselskaber. Af de tre, er det dog mest sandsynligt, at vi ser L3 og L7 her hjemme. 

Billeder af telefonerne fra Mobile World Congress vil komme senere.