LG klar med tablet – mød LG G Pad 8.3

LG er klar med en tablet med en skærm på 8,3 tommer - mød det nye medlem i LGs G-serie LG G Pad 8.3.

LG klar med tablet – mød LG G Pad 8.3

LG Electronics er klar med et nyt medlem i deres G-serie, nemlig den første 8 tommer tablet med Full HD-skærm. LG G Pad 8.3 er udformet i et kompakt og elegant design, som kan betjenes/holdes i en hånd.

 – ”Med lanceringen af LG G Pad 8.3 styrker vi vores G-serie af mobile produkter i premium-klassen yderligere med en model af højeste teknologiske klasse. Den kompakte model er baseret på vores førende mobilteknologi og den feedback, vi har modtaget fra vores forbrugere om, hvad de anser for at være den optimale størrelse på en tablet.” siger Kristoffer Ejebro, der er nordisk produktspecialist for mobil hos LG Electronics.

G Pad 8.3 kommer med nogen af de samme funktioner, som også LGs topmodel på smartphone-markedet besidder, nemlig KnockOn, QSlide, Slide Aside, men også applikationen QPair app har sneget sig ind i LG G Pad 8.3, som hjælper med at holde styr på alle opkald og beskeder, der kommer til en tilsluttet smartphone dukker op på G Pad’en.

Processoren i LG G Pad 8.3 er en quad-core Qualcomm Snapdragon 600 procenssor på 1,7 GHz. LG G Pad 8.3 vejer 338 gram og har et batteri på hele 4.600 mAh.

LG G Pad lander i de danske butikker i slutningen af oktober måned og vil få en vejledende udsalgspris på 2.399 kroner inklusive moms.