Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LG KM900 Arena - Design (produkttest del 1)

LG KM900 Arena - Design (produkttest del 1)

Part I: Arena er landet, og vi starter med at kigge nærmere på telefonens udseende og design.

Der er ikke noget imponerende over LG KM900 Arena, når den lander på bordet i en typisk kedelig salgskasse. Der er ikke nogen indikation på, at telefonen skulle kunne mere end andre, og man må altså vente med smilene, til man pakker mobilen ud.

Arena er bygget i et solidt metalchassis, og man kan fra start mærke kvaliteten - dog uden at gøre den for seriøs eller business-relateret.

Den sorte gennemgående farve er mat, hvilket gør, at den fremstår meget anderledes end den åbenlyse konkurrent iPhone. Samtidigt er størrelsen også mindre, og passer bedre i håndfladen.

Mobilen vejer stadig 105 gram og er 12mm tyk, men designet og størrelsen nærmer sig umiddelbart mere LG KP500 Cookie end iPhone.

Og det gør slet ikke noget, da Arena netop skal fremstå mere "useriøs" og menneskelig. Temaet for telefonen er "The place to play", så man forventer ikke en forretningstelefon, men en underholdningsmobil.

Der er fire knapper på Arena, og alle fire er flettet flot ind i designet. Kameraknappen på højre side, samt op/ned-knapperne på samme side buler lidt ud, men har en meget blød kurve, og det ser utroligt stilrent ud. Den sidste knap er tænd/sluk på toppen af telefonen.

Arena har som bekendt touchscreen, men der er tre ekstra touch-knapper; genveje, foretag opkald og afslut opkald. Disse knapper er gemt væk, når telefonen er i standby.

Som sagt er chassiset solidt, og batteriklappen passer fint ind i det sammenhæng. Den sidder godt fast, men er samtidig nem at åbne og sætte på. Sim-kort og hukommelseskort kan tages ud og ind uden at tage batteriet af.

Designet er helt sikkert godkendt herfra. Det henvender sig ikke til forretningsbrugere, men mere dem som søger en telefon med masser af underholdning og funktioner - hvilket passer perfekt til Arenas målgruppe.

Følg med imorgen, hvor vi vil gå i dybden med S-Class interfacet, samt brugervenlighed -og oplevelse.

Læs del 2 af stortesten her...

Læs del 3 af stortesten her...

Læs del 4 af stortesten her...

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Nicolai 07-05-2009 20:08:52

Ved sammenligning med iPhone, skal man her lægge mærke til at iPhone ikke kan skilles ad. Det gør at iPhone har et væsentligt mere gennemført design. LG Arena, er nok en pæn telefon, men bagsiden har det typisk dårlige design på trykt tekst der angiver kameraets specifikation (Som om man ikke viste dette da man købte den...), samt en tydelig afgrænsning hvor kameraet forefindes.

Til forskel fra iPhone, er der desuden en klap man kan køre frem og tilbage for at tilslutte et propæritert USB kabel. Denne klap sidder på siden, i stedet for i bundet.

Til gengæld er det top nice, at den bruger tripple minijack og ikke et eller andet propæritert stik til hovedtelefoner.

Som noget helt andet, skal man nok være opmærksom på, at hvis man vælger en telefon som iPhone eller Arena, så mister man i høj grad en sans, i den forbindelse at man ikke kan mærker tasterne mere. Dette er visuelt lækkert, men et problem hvis man vil tage et kald mens telefonen er i lommen, eller hvis man vil skrive SMS i en situation, hvor man ikke lige kan kigge på displayet, og lignende situationer.

Enig i at telefonen ikke er beregnet til virksomhedsbrug. Den er mest af alt målrettet de yngre teenagere, som sikkert vil blive meget glad for telefonen. Kalender og kontakt personer virker, men er bare ikke godt nok.

0 0

Om brug af cookies