Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LG: Kontakt kundeservice ved Optimus 2X-fejl

LG: Kontakt kundeservice ved Optimus 2X-fejl

LG opfordrer kunder som har problemer med Optimus 2X, til at kontakte LG's kundeservice.

Som vi har beskrevet gennem et stykke tid, så oplever en række kunder med topmodellen LG Optimus 2X, at mobilen fra tid til anden går i sort skærm eller genstarter af sig selv.

En opdatering der blev udsendt for godt 14 dage siden, har ikke løst problemerne for alle kunderne. Der er stadig flere der oplever genstartsfejl på mobilen.

Mobilsiden.dk har nu fået LG ud af busken og spurgt, hvad man som kunde skal gøre, hvis der fortsat er problemer med deres højt profilerede smartphone efter opdateringen. Svaret er: "Kontakt vores kundeservice".

Individuel vurdering

LG lover i deres svar ikke, at utilfredse kunder kan få deres penge tilbage for produktet. Om dette kan være tilfældet, afhænger af en individuel vurdering fra kunde til kunde.

- "Hvis man stadig oplever problemer med sin Optimus 2X efter den seneste opdatering (v10c), bør man kontakte kundeservice for at få den bedste rådgivning og guidance. På grund af smartphones komplexitet er det rigtig svært at give generelle råd og instruktioner, eftersom problemet kan vise sig lidt forskelligt fra bruger til bruger," lyder det officielle svar fra LG til Mobilsiden.dk.

LG fortæller videre, at "Kunderservice vil kunne vurdere eventuelle problemer individuelt, og vil kunne instruere kunden og tage stilling til det videre forløb.

LGs kundeservice kan kontaktes på telefon 80 88 57 57.

Læs også:
- Nu er opdateringen til 2X her endelig
- Fortsætter genstarts-problemerne på Optimus 2X? 


LG Optimus 2X P990 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

David 21-07-2011 08:01:08

Teleudbyderne har også et ansvar i denne sag, det er simpelthen for dårligt at de bevist udnytter at de har 3 forsøg til at rette samme fejl. De ved udmærket godt at den mobil de lige har "repareret" er der ikke sket en skid andet ved, end at de har lagt firmware ind igen. Vi må virkelig håbe at de vælger at skrotte LG i deres sortiment, men det ser desværre ikke sådan ud, da de gladeligt tager Optimus 3D ind.

LG ville være først med dual core, det var åbenbart fordi de viste at den aldrig kunne blive solgt hvis den var kommet samtidig med konkurrenterne. Nu vil de være først med en 3D mobil...... jeg venter og ser hvad de andre laver

0 0
Mark Guldhammer 20-07-2011 17:43:11

Virker som et spinkelt forsøg på at undgå teleudbyderne tager deres skrammel ud af sortimentet.

I morgen bliver min fejlmeldt med samme fejl 4. gang, ved min forhandler.

0 0

Om brug af cookies