LG: Kun meget få har problemer med Optimus 2X

LG mener ikke, at problemet med Optimus 2X er så stort, som det bliver gjort til, og vælger nu at fortælle, hvor mange telefoner der er problemer med.

LG: Kun meget få har problemer med Optimus 2X

Tal og procenter for, hvor mange mobiler der bliver klaget over og sendt til reparation er normalt noget, som producenterne holder meget tæt til kroppen.

Men efter snak om problemer med Optimus 2X har LG nu valgt at gøre en undtagelse. 

LGs mobilchef Morten Aagaard fortæller til Mobilsiden.dk, at selvom Optimus 2X har solgt ualmindelig godt, er der ikke kun få indrapporterede fejl. 

-”Der vil altid være en fejlrate på alle telefonmodeller, men vi ved, at fejlraten på Optimus 2X har været meget lille – faktisk er fejlraten under 1 procent af det totale antal solgte enheder i Danmark,” fortæller LGs mobilchef Morten Aagaard til Mobilsiden.dk.

Opdateringen lader vente på sig

Med hensyn til den kommende opdatering, der skal løse problemet med spontan genstart og sort skærm, er han ikke tættere på en dato.

-”Danmark var det første land, som lancerede Optimus 2X, hvilket betyder, at det tager længere tid, før vi har indsamlingen af indrapporterede data globalt på plads. Derfor vil de danske brugere måske føle, at udarbejdelsen af opdateringer kan tage lidt længere tid end for brugere i andre lande,” argumenterer han.

Læs også:
– Massive problemer med LG Optimus 2X
– LG afviser problemer med Optimus 2X
– LG: Alligevel problemer med Optimus 2X