Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LG lancerer cloud-tjeneste

LG lancerer cloud-tjeneste

Elektronikproducenten LG gør sig klar til at frigive egen cloud-tjeneste, der skal matche Dropbox, Google Drev og mange flere.

LG gør sig klar til at lancere egen cloud-tjeneste, der skal være i stand til at matche Dropbox, Skydrive, Samsungs S-Cloud og Google Drev. Tjenesten vil komme til at hedde LG Cloud, og vil fra start tilbyde 5 GB gratis lagerplads.

LG Cloud vil være i stand til at synkronisere alt det indhold du har – mellem din smartphone, computer og online-tv, skriver hjemmesiden worldtechblog.com.

Den nye cloud-tjeneste fra LG kommer på Android-enheder via en applikation i Google Play.

Det virker til alle for tiden laver en cloud-tjeneste – og Dropbox og Skydrive har været med til at gøre dette populært.

Ifølge LG, skal deres cloud-tjeneste slå konkurrenternes ved hjælp af en dedikeret Real-Time Streaming Transcoding teknologi. Den gør det muligt at konvertere materialet direkte på serveren, og brugeren behøver derfor ikke at downloade codec-filer for at se videoindhold på deres enhed.

Tjenesten LG-Cloud vil blive lanceret i USA og Sydkorea i dag, 1. maj 2012, og det forventes tjenesten bliver lanceret globalt næste år.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies