Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LG lancerer G Pad III - tablet med indbygget kickstand

LG lancerer G Pad III - tablet med indbygget kickstand

LG slipper en ny generation af deres G-tablet ud. Den kommer med både kickstand og pen.

Foto: LG

LG’s G-fornavn er ikke kun forbeholdt selskabets flagskibstelefoner. Sydkoreanerne er her også leveringsdygtige i tabletformat med tredje generation af deres G-Pad.

G Pad III kommer med et 10,1” display med Full HD opløsning og 16:10 format, mens den mindre 8 tommers variant skrottes i denne omgang. Herligheden fylder i alt 256 x 168 x 7,9 mm og vejer i alt 510 gram - den er derfor ikke nær så slank og elegant end alterantiver som iPad air eller Samsung Galaxy Tab S2.

Motorkraften leveres af en octa-core processor på 1,6 GHz ledsaget af 2GB RAM, android 6.0 og et 6.000 mAh stort batteri. Altså ikke noget der vil slå nogle hastighedsrekorder.

Se også:  Xiaomi Mi Pad 3 lækket - interessant tablet/laptop hybrid

En praktisk detalje er dog eN indbygget kickstand, der gør, at du kan stille G Pad III fra dig når du ser film eller browser nettet. Vinklen kan indstilles trinløst fra 0 til 70 grader.

Både for- og bagkamera byder på 5 megapixels og der er 32GB lagerplads at rute med.

Tabletten debuterer i dag i det sydkoreanske hjemmemarked til vejledende 429.000 KRW, svarende til omtrent 2.600 kroner. LG oplyser, at en version med indbygget pen, vil udkomme til foråret.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies