LG lancerer ny G Pad tablet serie

LG driller med en ny lancering af deres tablets, som nu kan fås i 7”, 8” og 10”

LG lancerer ny G Pad tablet serie

LG viser billeder af tre nye tablets, som går fra 7” til 10”, så der burde være lidt for enhver smag. Vil er lidt sparsom med informationer, men vil dog gerne vise billeder.

LG vil præsentere de nye G Pads til MedPI 2014 messen som løber fra i morgen, den 13ende til den 16ende maj. Den europæiske tech messe får sjældent særlig meget opmærksomhed, men i år bliver ganske givet helt anderledes.

LG siger, at den nye G Pad vil få UX funktioner som vi i forvejen kender, som for eksempel Knock Code.

LG G Pad

Her er lidt om hvad LG selv skriver om deres nye G Pads tablet (oversat):


LG G Pad 7.0: Designet til, at man kan holde LG’s mindste tablet i en hånd og få underholdning og på farten

LG G Pad 8.0: med en 8tommer skærm er dette LG’s mellemstørrelse tablet som tilbyder både underholdning og flydende multitasking.
LG G Pad 10.1: Den største tablet med stort batteri som byder på mange timers underholdning.

Her kan du læse vores LG G Pad 8.3 anmeldelse, hvor vi gav anbefalelsesværdige 5 ud af 6 stjerner. G Pad 8.3 havde kun 1.7 GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 600, 2 GB RAM, 16 GB hukommelse, og Android 4.4.2. Så det må forventes, at mindst de nye 8″ og 10.1″ får mindst disse specifikationer og nok også noget der er hurtigere.

Hvornår LGs nye G Pads kommer til Danmark, vides ikke endnu, men vi følger selvfølgelig op når vi får informationer fra LG Danmark.

Efterfølgende om emnet

Historien døde ikke med denne fortælling. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 3/5/2014 fulgte vi op med sagen om Acer introducerer et par nye 7” tablets, Iconia One 7 og Iconia Tab 7.Klik her for at gå til artiklen.. Emnet er absolut ikke dødt. Klik her for at læse de seneste nyheder..