Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LG: Næsten halvdelen af alle smartphones vil snart kunne bøjes

LG: Næsten halvdelen af alle smartphones vil snart kunne bøjes

Producenten LG satser højt på flexibel design, og mener at 40 % af alle smartphones vil følge trop inden 2020.

Først kom den udfoldelige antenne med de første mobile telefoner. Derefter blev de mindre og fik indbyggede antenner. Så kom klap designet og forsvandt igen med smartphone-epedimien. 

Nu er tiden kommet til flexible telefoner. Det mener i hvert fald LG’s Rancham Woo, som ved et presseevent har udtalt, at 40 % af alle smartphones vil være flexible inden årtiets udgang. Det skriver androidcommunity.com

LG viser vejen
Det er ikke tilfældigt at netop LG påstår dette, for de har med deres G Flex telefon vist, at det kan lade sig gøre, at lave en mobil der kan bøje.

Udfordringer er der nok af
I arbejdet med G Flex fortæller Ranchan Woo, at de har lavet 300 forkerte modeller af G Flex, inden de fandt den perfekte formfaktor.  

Med det flexible design har LG også været udfordret med batteriet. Deres egen batteriproducent har måtte udtænke et design, der gør at batteriets lag kan skifte. 

LG G Flex: Se demonstration af selv-helbredende bagside

Det er det hele værd
De flexible telefoner skulle være mere modstandsdygtige mod både slag og skrammer, og hvis det er rigtigt så går vi en bedre fremtid i møde. 

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Tofferne 05-12-2013 12:36:02

En anelse latterligt og unødvendigt, garanteret også problemfyldt. Bøjeligt elektronik har aldrig været optimal, og bliver det næppe i det omfang og størrelse.

0 1
DX 05-12-2013 12:12:47

Snart ? Hvis man synes at om 6-7 år er snart, så ja. Altid festlige overskrifter her på mobilsiden.

0 1
Morten Jensen 06-12-2013 08:50:10

Jeg tænkte nøjagtig det samme. :-) Det er jo nærmest en 'gratis' udmelding, da der helt sikkert vil ske noget på den front inden for elektronik de kommende år.
Men okay, det er da forhåbentlig ingen skade til, hvis elektronikken bliver mere fleksibel. Ikke at jeg selv nogensinde har haft problemer med det.

0 0
Om brug af cookies