LG: Næsten halvdelen af alle smartphones vil snart kunne bøjes

Producenten LG går “all in” for flexibel design, og mener desuden at 40 % af alle smartphones vil have lignende design inden 2020.

LG: Næsten halvdelen af alle smartphones vil snart kunne bøjes

Først kom den udfoldelige antenne med de første mobile telefoner. Derefter blev de mindre og fik indbyggede antenner. Så kom klap designet og forsvandt igen med smartphone-epedimien. 

Nu er tiden kommet til flexible telefoner. Det mener i hvert fald LG’s Rancham Woo, som ved et presseevent har udtalt, at 40 % af alle smartphones vil være flexible inden årtiets udgang. Det skriver androidcommunity.com

LG viser vejen
Det er ikke tilfældigt at netop LG påstår dette, for de har med deres G Flex telefon vist, at det kan lade sig gøre, at lave en mobil der kan bøje.

Udfordringer er der nok af
I arbejdet med G Flex fortæller Ranchan Woo, at de har lavet 300 forkerte modeller af G Flex, inden de fandt den perfekte formfaktor.  

Med det flexible design har LG også været udfordret med batteriet. Deres egen batteriproducent har måtte udtænke et design, der gør at batteriets lag kan skifte. 

LG G Flex: Se demonstration af selv-helbredende bagside

Det er det hele værd
De flexible telefoner skulle være mere modstandsdygtige mod både slag og skrammer, og hvis det er rigtigt så går vi en bedre fremtid i møde. 

Seneste tilføjelse til historien

Der er sket en del siden vi bragte historien. mobilsiden fortsatte fortællingen. 28/11/2013 havde vi dette at sige med en artikel med tematikken iPhone stod for 76% af smartphone-salget i Japan i oktober – Nyheden kan læses her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om emnet..