Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LG Nexus 4 udsolgt på få minutter

LG Nexus 4 udsolgt på få minutter

Google har startet salget af Google Nexus 4 by LG, men udsolgt skiltet måtte findes frem få minutter efter salgsstart.

Et skærmbillede af den udsolgte Google Nexus 4 by LG udsolgt i Google Play (Foto: Androidcentral.com)
Et skærmbillede af den udsolgte Google Nexus 4 by LG udsolgt i Google Play (Foto: Androidcentral.com)
Foto: http://www.androidcentral.com

Det er mindre end én dag siden salgsstarten gik for Google Nexus 4 by LG og Google Nexus 10 by Samsung, begge enheder har, af markedet, været meget ventet.

Men sidder man som forbruger og ønsker én af disse enheder, så kan udsigten til at være blandt de første købere, være blevet forlænget.

Efter mindre end en time til salg via Google Play i USA, Storbritannien, Europa, Australien og Canada blev LG Nexus 4 i både 8 og 16 gigabytes versionerne udsolgt.

Det samme skete med Google Nexus 10 by Samsung i 32 gigabyte-versionen der også hurtigt blev udsolgt. Det skriver Androidcommunity.com.

Flere problemer for kunderne

Men det er ikke kun udsalgsskiltet der forvoldte brugerne problemer eller irritation da salget gik i gang, også hjemmesiden blev udsat for så stor efterspørgsel at det flere gange gik ned, og blev utilgængelig for brugerne.

Situationen på nuværende tidspunkt er, ifølge flere medier, at man kan være heldig at kunne gennemføre et køb af de ”udsolgte” enheder alligevel, ved at opdatere hjemmesiden adskillige gange i streg.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies