LG Nexus 5 kan være på vej i flere farver

Nexus 5 fra LG fås i sort og hvid, men måske vil Google og LG lancerer flere farver

LG Nexus 5 kan være på vej i flere farver

Nexus 5 er anmelderrost og populær af mange gode grunde, en ting der dog er lidt kedeligt, er farvevalget som lige nu kun er sort eller hvid.

Farver i smartphones har i lidt tid primært været forbeholdt Nokia Lumia, men mange er så småt hoppet med på vognen, selv konservative Apple med deres ”billige” iPhone 5C serie. LG og Google vil dog også være med i legen og noget tyder på, at LG Nexus 5 vil komme i op til otte farver. To af dem er selvfølgelig sort og hvid, men de nye farver skulle være gul, rød, blå, grøn, orange og lilla. Så er der vist lidt til enhver smag.

Hvor Nokia Lumia og de andre farverige smartphones ofte er i lyse farver, har LG valgt mere mørke farvevarianter. Du kan se alle seks nye farver i galleriet fordi PhoneArena været så heldige at få et slideshow fra et anonymt tip.

Dette er dog stadig et rygte, så vi vil ikke udstede nogen garantier. Kunne du være fristet af en mere farverig Nexus 5?

Kilde: PhoneArena

Seneste tilføjelse i sagen

Der er sket en del siden vi bragte artiklen. mobilsiden kunne ikke lade være. Allerede d. 21/1/2014 fulgte vi op med sagen om Nu kommer LG G Flex til EuropaKlik her for den påfølgende artikel.. Emnet dækkes fortløbende af redaktionen. Aktuelle nyheder om Smartphone finder du her. .