Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LG og B&O PLAY tørner sammen om ny topmobil

LG og B&O PLAY tørner sammen om ny topmobil

LG allierer sig med danske B&O PLAY, for at sikre gode lydegenskaber i deres kommende V20-topmobil.

LG’s kommende topmobil, LG V20, er endnu ikke officielt udgivet, men selskabet røber allerede nu, at denne vil rumme en særlig lydløsning udviklet i partnerskab med danske B&O PLAY.

I en fælles pressemeddelelse lover begge virksomheder at V20 vil have klassens bedste lydegenskaber, ved at styrke V20 med B&O PLAY knowhow indenfor bærbar lydteknologi og et sæt specialudviklede høretelefoner.

Visuelt partnerskabet også være til at se på selve mobilen, med et B&O Play logo samt et sæt B&O Play-designede baggrundsbilleder. LG V20 bliver samtidig ’B&O PLAY Premium Audio’-certificeret.

”Samarbejdet med LG giver os en fantastisk anledning til at eksponere vores ekspertise indenfor design, audio-løsninger og brugervenlighed" forklarer Henrik Taudorf Lorensen, direktør hos B&O PLAY.

Det er ikke først gang, at de to selskaber tørner sammen. I foråret fik LG’s modulære G5-flagskib et HiFi-modul specialudviklet af B&O PLAY.

Se også:  De første billeder af LG V20 dukker op

Flere godbidder venter i LG V20

LG V20 er endnu uudgivet, men mange læk giver allerede nu et billede af en mobil der vil komme med flere interessante funktioner.

Det forlyder, at LG V20 vil blive den første mobil som ledsages af Googles nyeste Android 7.0 Nougat ud af boksen.

V20, vil som sin forgænger byde på et særligt design med 5,7 tommer storskærm med et lille ekstradisplay for oven til notifikationer og genveje. V20 forventes samtidigt at rumme 2016-topkomponenter som 4GB RAM, Snapdragon 820 quad-core samt 64GB lagerplads.

LG V20 får officielt debut den 6. september omkring årets IFA-messe i Berlin.

Se også:  Efterfølger til LG V10 på vej - måske kaldet LG V20

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies