Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LG Optimus 2X - nu også i hvid

LG Optimus 2X - nu også i hvid

Den snart meget omtalte LG Optimus 2X bliver nu lanceret i et nyt hvidt design.

LG Optimus 2X i hvid
LG Optimus 2X i hvid

LG har netop meddelt at Android Opdateringen 2.3.4 Gingerbread endelig er tilgængelig til download til danskerne fra i dag af. Samtidig meddeler de også, at modellen lanceres i et nyt hvidt design.

LG meddeler i en pressemeddelelse, at den hvide model forventes at være tilgængelig i Danmark fra og med nu.

Den vejledende udsalgspris er ifølge LG 2.799 kroner uden abonnement.

Du kan finde priser på LG Optimus 2X her.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

anders 20-11-2011 00:07:48

er den nogen der ved hvor når 2.4 ich creme kommer

0 0
Nygaard 04-11-2011 12:45:37

En hundelort blive også hvid med tiden - men det er stadig en lort...

Nuff said!

0 0
DaaN 04-11-2011 11:19:11

Tror de, at de kan rede deres dårlige ry ved at lancere optimus x2'en i hvid? For mit vedkommende er jeg ligeglad med om de så kommer med den i guldfarver eller lyserød eller whatever.. Faktum er LG er sunket SÅÅ lavt verden over, pga deres Gingerbread opdatering som sku være kommet for snart 1 år siden "den kommer i slut marts".. og så "den kommer medio april" .. "om lidt kommer den"
de udskyder heelee tiden.. og så kommer de med den nu, hvor den er "out-dated" Sørgeligt!! Har man rooted har den været tilgængelig på xda MEGET længe, selv 2.3.5 har været tilgængelig i MEGET lang tid til optimus X2'en, som har kørt PERFEKT, MEN hvorfor skal man roote og flashe med en "homemade" rom fra nettet pga LG er for tunge i røven og skider på deres kunder, ville være flot af dem, hvis de åbnede øjnene og tog det til sig at nogle kloge hoveder på nettet, er LANGT foran LG selv.. Ærgerligt at en gammel gingerbread Cyanogenmod version kører mere glidende end LG's GingerBread, de har haft godt et år til at få den strikket sammen og få gennemtestet, og så kommer de med denne Gingerbread som overhovedet ikke er på højde med en GB Cyanogenmod.. Sørgeligt Sørgeligt LG!! og hvad med den Icecream i nu har meldt ud og lovet til jeres topmodel'er.. Tror ærligt talt IKKE på vi nogensinde ser noget til den, Hvornår lægger i kortene på bordet og erkender at i slet ikke kan hamle op med Telefon software, jeres programører er slet ikke gode nok, i sku nok have holdt jer til små fjernsyn til børneværelset, og ikke engang der, kan i yde en ordentlig support.. Kan slet ikke forstå hvordan i kan se jer selv i øjnene mere snart, i både har og mister MANGE kunder pga jeres ugidelighed og ligegyldighed.. Mange mennesker har simpelthen givet jer en chance med den Optimus X2'er og den chance vælger i at bruge til at tørre røv med.. UACCEPTABELT og Svinsk af et så stort Firma som LG!! Håber godt nok i kommer med en kæmpe undskyldning til folket!

0 0
patrick lønquist 03-11-2011 14:18:23

..den vide ser da så meget federe ud end den sorte - den virker efterhånden en del klodset.. :

0 0
patrick lønquist 03-11-2011 14:18:34

hvide*

0 0

Om brug af cookies