Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LG Optimus 4X HD anmeldes med rosende ord

LG Optimus 4X HD anmeldes med rosende ord

Amobil.no har fået fingrene i LG Optimus 4X HD, og anmeldt den med rosende ord, og entusiasme for LGs nye topmodel.

Vi skriver normalt ikke om andres anmeldelser af produkter, men Amobil i Norge har nu haft fat i LGs seneste topmodel, LG Optimus 4.

Og grunden til vi så skriver om deres anmeldelse af produktet er udfaldet. For Optimus 4X får rosende ord med på vejen af vores kollegaer oppe fra norden, som ikke kan holde sig tilbage med at give den en pris.

Mobilen får særligt ros for dens meget gode brugerflade, der nemt kan tilpasses af brugeren, samt den meget flydende overgang mellem hjemmeskærmene, samt at hele brugerfladen bare kører som smurt.

Også multimedie delen i telefonen får god omtale, særligt musik- og videoafspilleren får ros for at tage mange forskellige filtyper, og afspiller dem alle flydende og problemfrit, også kameraet tager gode, men ikke fantastiske billeder, skriver Amobil.no.

Spildelen i Optimus 4X får også stor positiv opmærksomhed, den store skærm samt den stærke Nvidia Tegra 3 processor klarer videospils-underholdningen godt, og flydende. Amobil går endda så langt at man sammenligner oplevelsen med en moderne spillekonsol.

Amobil giver den ikke nogle stjerne, men giver den prisen ”Amobil Anbefaler” og den eneste negative pointering de ender med er prisen de mener, er for høj.

Hvad siger i brugere, kunne i tænke jeg en Optimus 4X, eller har LG svigtet jeres tillid med Optimus 2X fra sidste år? – giv jeres mening i kommentarfeltet herunder.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

beikes 26-05-2012 10:37:17

Danskerne er meget konservative når det kommer til valg af enheder, og har man først haft en mindre heldig oplevelse med et brand, bliver det firma straffet for altid. Omvendt synes jeg også loyaliteten hos danskerne ofte nærmest er fanatisk og usund.

Jeg har haft 29 mobiler, og jeg har været hele vejen rundt. Jeg er fudlstændig ligeglad med om der står Samsung, Nokia, HTC, Motorola, Huawei, LEC, LG, Panasonic, Acer, Asus, HP eller Sony. ALLE fabrikanter har til tider lavet noget gedigent lort, og de har også alle haft fede enheder på markedet. Tingene går så hurtigt i denne verden, at man ikke bare nødvendigvis kan dømme et brand på deres sidste stykke legetøj.

Jeg har endnu ikke haf et LG, som sparkede benene væk under mig, men på et tidspunkt kommer det nok, og måske er det denne her? Jeg er i hvert fald mere en nysgerrig, og ender nok med et eksemplar.

0 0

Om brug af cookies