Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LG Optimus 4X HD rykker tæt på Danmark

LG Optimus 4X HD rykker tæt på Danmark

Det nye LG-flagskib får lige straks europæisk premiere. Øresund vil dog foreløbig skille danske LG-fans fra telefonen.

I slutningen af februar præsenterede LG den nye Optimus 4X HD-smartphone, men foreløbig har nysgerrige mobilkøbere måttet vente tålmodigt på en frigivelse.

Nu er vi imidlertid meget tæt på.

Ifølge Engadget.com vil Optimus 4X HD således få europæisk premiere i næste måned. I første omgang skulle det kun gælde Tyskland, Storbritannien, Italien, Polen og vores nordiske naboer i Sverige.

Specifikationerne tæller blandt andet 4,7"-skærm, 1,5GHz quad-core Nvidia Tegra 3-processor, otte megapixels-kamera, 1,3 megapixels frontvendt kamera, 1 GB RAM og 16 GB intern lagerplads med mulighed for udvidelse via microSD. Styresystemet er Android 4.0

LG Optimus 4X HD blev præsenteret i sort, men lækkede billeder har afsløret, at den formentlig også vil finde vej til butikshylderne i hvid.


Se også:
- Web-TV: LG Optimus 4X HD – det første kig

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

beikes 15-05-2012 17:56:02

Var det ikke for LG's ry som langsomme i optrækket mht. opdateringer og fixes, så ville jeg være endog meget fristet af Optimus 4x. Designet er forholdsvis råt, men elegant, og med mulighed for 48gb hukommelse (som i Motorola's enheder) er der kun spørgsmålet om batteriet tilbage. Er det endnu et fesent ca. 1900mah der er puttet i, eller har man tage springet og ramt et 2900+mah? Gad vide om vi ser den før Droid Razr, der jo nu har ladet sig vente på i et halvt år (!!!!!)

0 0

Om brug af cookies